Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Vi söker en professionell Lönespecialist

Publicerad 2018-11-15

Som lönespecialist hos oss jobbar du självständigt med hela lönehanteringen för våra kollektivanställda i de bolag du kommer att ha ansvar för.  Vi kommer gå in i en digitalisering gällande lönehanteringen där du kommer vara delaktig. Din placering blir på vårt huvudkontor i Linköping men du kommer ha mycket kontakt med övriga kontor inom ditt ansvarsområde. ¨

Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen att:

* arbeta med hela löneprocessen från tidrapport till slutlig lönespecifikation 
* lönestatistik
* arbetsgivarintyg och rapportering till FORA
* göra semesterberäkningar
* tolka och vara inläst på installatörsföretagens avtal
* hantera pensionslösningar
* ha kontakt med förfrågningar från olika myndigheter

Idag arbetar vi i lönesystemet Agda samt tidredovisningssystemet Next och även Agresso. Har du erfarenhet från de systemen är det meriterande. I löneteamet arbetar vi självständigt men en förutsättning att du ska trivas är att du gillar teamwork och är intresserad av att lära dig av andra samt att stötta våra medarbetare på kontoren runtom i landet.

Vem är du? 

För att lyckas i rollen som lönespecialist tror vi att du måste ha: 

* en YH/KY utbildning inom lön eller motsvarande erfarenhet 
* minst 1 års erfarenhet av självständigt lönearbete på kollektivsidan
* god datorvana
* goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket.  

Som person är viktigt att du gillar att arbeta med service och samarbeta med andra. 

Som lönespecialist har du lätt för att bygga goda relationer, då arbetet innehåller både externa och interna kontakter. Du är noggrann, strukturerad, flexibel och prestigelös med ett eget driv att lösa uppgifter. 

Ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med Sententia Rekrytering & Konsult AB. Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se. Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med din ansökan. Sista ansökan är dock den 30 november. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringskonsult Jan Hellström på 0706- 15 03 44 alt. jan.hellstrom@sententia.se.

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se