Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Uddevalla: Vi söker servicemontör

Publicerad 2017-12-19

Sandbäckens Rör i Uddevalla söker Servicemontörer

Vi på Sandbäckens rör i Uddevalla växer och behöver nu bli fler medarbetare till vårt team.   Just nu söker vi dig som är servicemontör och vill arbeta med uppdrag runt om i Trestadsområdet.   

Du som söker skall ha: B körkort, yrkescertifikat samt ha erfarenhet av och känsla för serviceyrket.   Vi kan erbjuda dig ett flexibelt jobb tillsammans med kompetenta och erfarna arbetskamrater.   

Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse. Vi gör löpande urval, så tveka inte att höra av dig redan idag till: 

Andreas Carlsson
Telefon 0707-851474
Mail: andreas.carlsson@sandbackens.se

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se