Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

​Sprinkler Väst: Vi söker fler sprinklermontörer

Publicerad 2018-03-07

Just nu har vi många spännande projekt och serviceuppdrag på gång. Därför behöver vi utöka vårt team med fler sprinklermontörer till såväl vår entreprenad- som serviceverksamhet.   

Vi söker dig som har några års erfarenhet som sprinklermontör och har B-körkort. 
Arbetsområdet är västra Sverige men framförallt kommer du att vara verksam i Göteborg och Bohuslän.   

Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete och ser gärna att du har en god social förmåga, då arbetet innebär ett nära samarbete med såväl våra kunder som kollegorna i vårt Sandbäckens-team.   

Låter det intressant?   
Kontakta eller skicka din ansökan redan idag till: 

Henrik Lundström, Projektledare, Sandbäckens Sprinkler Väst AB, 
e-post: henrik.lundstrom@sandbackens.se eller telefon: 070-745 61 52 

Urval kommer att ske löpande.

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se