Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Vi söker Administratör till affärsområde Sprinkler

Publicerad 2018-05-03

Gillar du ordning och reda och att vara ”spindeln-i-nätet” - då har vi uppdraget för dig! 

Just nu söker vi en Administratör till vårt affärsområde Sprinkler. Att arbeta som administratör hos oss innebär att du blir en viktig knutpunkt i vår dagliga verksamhet.  Tjänsten omfattar, utöver att bistå våra sprinklerbolag med löpande administration, även fakturering, hantering av leverantörsfakturor i Symbrio samt att ha kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. 

Du kommer även att ingå i vårt nätverk för administratörer där du får möjlighet att bidra till att utveckla administrationsområdet inom Sandbäcken-koncernen. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande jobb, gärna från bolag inom bygg- eller installationsbranschen. Är du utbildad eller har ekonomisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta i affärssystem som exempelvis Agresso eller Next är detta en merit.  Din sociala kompetens är också viktig för att du ska lyckas i din roll och trivas hos oss. 

På sandbackens.se hittar du mer Sandbäckens verksamhet och värdegrund. Tjänstens placering är i Stockholm eller Gävle. Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 
Tveka inte att skicka in din ansökan i form av ett CV och personligt brev till Per Herrlin,
e-post: per.herrlin@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande. 

För mer information kontakta
Per Herrlin
Affärsområdeschef
Telefon 070-745 62 20

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se