Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Uddevalla: Vi växer och söker fler service- och entreprenadmontörer

Publicerad 2018-05-16

 Våra tjänster är efterfrågade och nu behöver vi bli  fler medarbetare i vårt framgångsrika team inom Sandbäckens Rör i Uddevalla. 

Just nu  söker vi dig som vill jobba som service- eller entreprenadmontör och som har  B-körkort, erforderliga certifikat samt  samt några års erfarenhet inom branschen.

Låter detta som något för dig?  

Tveka inte att höra av dig redan idag, urval kommer att göras löpande.

Kontaktpersoner:

För entreprenad: Magnus Forslund: magnus.forslund@sandbackens.se
För service: Andreas Carlsson: andreas.carlsson@sandbackens.se

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se