Jobba hos oss

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

​Katrineholms Rörproduktion söker Servicemontör

Publicerad 2018-09-17

Är du utbildad VS-montör, har några års erfarenhet och är serviceinriktad – då har vi ett spännande uppdrag till dig.   

Som servicemontör hos oss får du ett flexibelt arbete under eget ansvar samtidigt som du blir en i vårt härliga gäng.  Våra kunder sträcker sig från privatpersoner till större fastighetsägare, industri och offentlig sektor, vilket innebär att  ditt arbete och uppdrag kommer att utföras i varierande miljöer.    

Dig vi söker ska ha god social förmåga, B-körkort, yrkescertifikat samt gärna ha tidigare erfarenhet av VS-service.  
Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse.

Vi gör löpande urval, så tveka inte att höra av dig redan idag till:   

Fredrik Wintervide VD
Katrineholms Rörproduktion AB
e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se
Telefon: 076-000 26 60

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se