Nyhetsarkiv

Sandbäckens Rör i Linköping AB

Publicerad 2016-11-08

Söker  Projektledare. Info om tjänsten kontakta: Mikael Caesar mikael.caesar@sandbackens.se 013-37 47 82, 070-745 25 20  Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående.

Vi gör löpande urval och intervjuer.   Publicerad: 2016-11-08

Läs mer

Sandbäckens rör öppnar bolag i Örebro

Publicerad 2016-06-27

Nu står det klart att Sandbäckens rör etablerar sig i ännu en svensk stad. Direkt efter semestern, i augusti månad, öppnar ett nytt bolag i Örebro. Målsättningen är att bli regionens ledande VS-entreprenör, inom tre års tid.

Två tjänstemän är redan anställda och ett antal montörer är på väg in till koncernen Sandbäckens nyaste bolagstillskott. Redan är ett antal spännande projekt i området hemtagna och väntas komma igång under sensommaren. Koncernchef Arne Rydberg är mycket nöjd med att finnas på plats, just i Örebro.

– Vi ser mycket positivt på hela den expansiva region som Örebro tillhör. Det är mycket på gång, universitetets framväxt och logistiknavet här skapar många möjligheter. Det är med stor glädje vi kliver in på just den här marknaden.

Första gemensamma satsningen

Sandbäckens, som öppnade ett stort antal nya bolag under 2015, har under året ytterligare förstärkts med en ny delägare, Segulah V L. P. Höstens satsning i Örebro blir den första gemensamma för den nya ägarkonstellationen. Sandbäckens har full beläggning inför hösten, i samtliga bolag, och orderingången är mycket bra.

– Vi ser fram mot fler nyetableringar och företagsförvärv i framtiden. Vi satsar hårt och känner oss starka, mycket tack vare vår delägare Segulah V L.P. Marknaden och konjunkturen är med oss, det byggs som aldrig förr och vi bygger hela tiden vårt bolag starkare inför framtiden, avslutar Arne Rydberg.  

För mer information kontakta:

Arne Rydberg, Koncernchef Sandbäckens
E-post: arne.rydberg@sandbackens.se 
Tel: 070-715 26 83

Läs mer

På grund av ökad order ingång ...

Publicerad 2016-06-21

söker Sandbäckens Rör i Malmö AB 

Utbildade VS Entreprenadmontörer med några års erfarenhet  

Info om tjänsten kontakta: 

Mattias Göransson 

mattias.goransson@sandbackens.se 

040-607 63 40, 070-745 62 80 

Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan eller ring omgående. 

Vi gör löpande urval och intervjuer 

Läs mer

Sandbäckens Industri Mitt AB har nu certifierat sig för 3834-2 samt 1090-1

Publicerad 2016-06-02

Sandbäckens Industri Mitt AB har nu certifierat sig för 3834-2 samt 1090-1

Läs mer

Ny servicechef i Linköping

Publicerad 2016-03-30

Magnus Carlsson från Borensbergs rör blir ny servicechef i Linköping.

Alla anställda från Borensbergs rör flyttas över till Sandbäckens Rör i Linköping från och med 1 April.

Läs mer

Hockeyproffs för en dag!

Publicerad 2016-02-18

Onsdagen den 17 februari 2016 i SAAB arena i Linköping spelades århundrades derby mellan Sandbäckens två Elit lag Norrköping/Nyköping vs Linköping/Motala. Att möta Linköping på bortaplan är ingen lätt uppgift. Efter jämn och spännande match slutade matchen med vinst för hemmalaget. Det absolut roligaste den här kvällen var dock att se Caesar och Håkansson åka speedway. De här killarna kan bli hur bra som helst! Mellberg är redan oerhört duktig och åkte fantastiskt bra. Stjärnborg kör fortfarande som reserv i Elitserien och levererade några schyssta puckar. Efter derbyt samlades alla spelare och supportrar för en välförtjänt hamburgare.

Läs mer

Sandbäckens söker Sprinklermontörer för arbeten i Östergötland och i Stockholm söker vi Sprinkler Servicemontörer

Publicerad 2016-01-11

Sprinklermontörer för arbeten i Östergötland Kontakt person Per Herrlin eller Styrbjörn Wegler e-post per.herrlin@sandbackens.se Tel: 08-120 64 370 e-post styrbjorn.wegler@sandbackens.se Tel: 08-120 64 371 Sprinkler Servicemontörer för arbeten i Stockholm Kontakt person Per Herrlin eller Andreas Grosz e-post per.herrlin@sandbackens.se Tel: 08-120 64 370 e-post andreas.grosz@sandbackens.se Tel: 070-745 62 26

Jobba hos oss

Läs mer

Sandbäckens Rör i Jönköping söker VVS-montörer

Publicerad 2015-12-16

Sandbäckens är ett av Sveriges mest expansiva installationsföretag med verksamhet inom VVS, Sprinkler- och Industrientreprenader. Vår fina utveckling och vår tydliga ambition att fortsätta växa medför att vi behöver förstärkning av nya duktiga medarbetare. Just nu söker vi: VVS-montörer i Jönköping för uppdrag inom service och entreprenadverksamheter För att lyckas med jobbet ser vi gärna: • Att du har några års erfarenhet av service arbeten. • Att du har några års erfarenhet av entreprenaduppdrag. • Att du har B-körkort. • Att du kan arbeta både självständigt och i grupp. • Att du är ansvarsfull. För att trivas på Sandbäckens ska du gilla frihet under ansvar och vara lyhörd för kundernas önskemål. Vi är en av landets största entreprenörer, men jobbar i det mindre företagets anda med korta beslutsvägar, smidighet och mycket gemenskap. Kontaktuppgifter vid ansökan: Klas Meijer 0704104308 Klas.meijer@sandbackens.se Sandbäcken Utveckling AB är moderbolaget i företagsgruppen där Sandbäckens Rör i respektive stad ingår som egna bolag. Sandbäckens Rör är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS-, Sprinkler- och Industriinstallationer. Företaget, med huvudkontor i Linköping, har verksamhet i storstadsregionerna och i södra Sverige. Tack vare den starka tillväxten öppnar Sandbäckens löpande nya kontor på många orter. Antalet anställda är 370 och gruppen omsätter drygt 600 miljoner kronor.

Läs mer

Sandbäcken Motala har under november månad deltagit i mustaschkampen ...

Publicerad 2015-12-07

och bidragit i kampen mot prostatacancer. I och med att den nu är avslutad utmanar vi övriga kontor till nästa års mustaschkamp.

Läs mer

Sandbäckens Rör i Visby AB

Publicerad 2015-09-29

Sandbäckens Rör i Visby AB Söker Utbildade VVS Montörer. Info om tjänsten kontakta Torbjörn Carlsson e-post torbjorn.carlsson@sandbackens.se Tel: 0383-75 51 03, 070-322 13 00 Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer.

Läs mer

På grund av ökad order ingång i Linköping

Publicerad 2015-09-25

Söker Sandbäckens Rör i Linköping AB Utbildade VVS Montörer. Info om tjänsten kontakta Mikael Caesar e-post mikael.caesar@sandbackens.se Tel: 013-37 47 82, 070-745 25 20 Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer. Publicerad: 2015-09-25

Läs mer

Sandbäckens etablerar sig inom kort i Visby

Publicerad 2015-09-22

Sandbäckens fortsätter att växa och öppnar till hösten nytt bolag i Visby. Bolaget kommer att tillhöra region öst. Sandbäcken Utveckling AB är moderbolaget i företagsgruppen där Sandbäckens Rör i respektive stad ingår som egna bolag. I företagsgruppen ingår även Sandbäcken Sprinkler Mitt AB. Sandbäckens Rör är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Företaget, med huvudkontor i Linköping, har verksamhet i storstadsregionerna och i södra Sverige. Tack vare den starka tillväxten öppnar Sandbäckens löpande nya kontor på många orter. Antalet anställda är drygt 300 och gruppen omsätter närmare 500 miljoner kronor.

Läs mer

Sandbäckens Industri söker nu licenserade kulvertsvetsare i Västerås för uppdrag inom industri och fjärrvärme.

Publicerad 2015-09-15

Sandbäckens är nyetablerade i Västerås och verkar inom ett område om 20 mils radie, vi söker nu montörer för nya uppdrag. Arbetet innefattar en stor frihet, men också med ett stort ansvar mot våra kunder samt vara en i gänget vilket speglar andan i företaget. Kvalifikationer: • Licens för svetsarbeten inom svart och rostfritt. • Du ska kunna behärska svetsutrustning såsom TIG, MMA samt GAS. • Vi ser gärna att du har några års Svetserfarenhet i entreprenaduppdrag. • B-körkort. • Kunna arbeta självständigt samt i team vid större entreprenader/uppdrag. • Du ska vara ansvarsfull. Sandbäckens-koncernen omsatte förra året cirka 430 miljoner kronor, en ökning med närmare 40 procent. Ambitionen är att etablera sig på minst tre nya orter under 2015. Sandbäckens är verksamt i Stockholmsregionen, Västra Götaland, Östergötland och Småland samt har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Norrköping, Nyköping, Motala, Uddevalla, Växjö, Jönköping, Vetlanda, Ronneby, Nässjö och numera också i Västerås. Kontaktuppgifter vid ansökan: Sandbäckens Industri Att: Magnus Runesson Ånghammargatan 6-8 721 33 Västerås Telefon: 0707-15 27 19 E-post: magnus.runesson@sandbackens.se

Läs mer

Nya projekt i Motala

Publicerad 2015-08-31

Ny Östenssonbutik i Skänninge. Östenssons Livs bygger en ny matvarubutik i Skänninge. Butiken är på drygt 1500 kvadratmeter. Sandbäckens Rör utför vs-arbeten i samband med byggnationen. Beställare är Håkan Ström Byggnads AB Förskolan Humlan Motala kommun uppför en ny förskola om ca 800 kvadratmeter. Sandbäckens Rör utför vs-arbeten i samband med byggnationen. Beställare är Miljöbyggarna Entreprenad AB

Projekt i Motala

Läs mer

Sandbäckens etablerar sig i Malmö - viktig strategisk placering formar region syd

Publicerad 2015-07-06

Sandbäckens fortsätter att växa och öppnar till hösten nytt bolag i Malmö. Öresundsregionen är expansiv, full av intressanta projekt och Malmökontoret blir en av koncernens viktigaste strategiska etableringar på senare år. Under 2014 lyckades Sandbäckens öka omsättningen med närmare 40 procent till 428 Mkr, samtidigt som man fyrdubblade vinsten. I år räknar man med att nå 550 Mkr och förhoppningen är att närvaron på den nya marknaden på sikt ska innebära ytterligare cirka 100 miljoner i omsättning. Koncernchef Arne Rydberg är mycket nöjd med utvecklingen. – Vi har en starkt uttalad tillväxtstrategi och Malmö är en mycket viktig strategisk plats för oss. VI kommer nära ett stort upptagningsområde i södra Sverige, som gör oss mer geografiskt kompletta. För koncernen som helhet, känns det här oerhört spännande, säger Arne Rydberg. Under hösten tillträder Berne Göransson som VD för Malmö-bolaget. Berne kommer närmast från Imtech i Lund, där han varit filialchef i 20 år. – Jag är full av tillförsikt och ser med glädje fram emot resan tillsammans med Sandbäckens. Målet är att bli en av de ledande aktörerna i Öresundsregionen. Mattias Göransson kommer att bli produktionschef, vi är ett team som jobbat länge ihop. Det känns fantastiskt inspirerande, säger Berne Göransson. Kraftig expansion Sandbäckens grundades för 20 år sedan i Linköping. På senare tid har man rekryterat ett stort antal nya medarbetare och etablerat sig på ett flertal nya orter. När Malmöbolaget öppnar i höst, finns företaget på 13 orter med drygt 300 medarbetare. – Den nya etableringen kommer att berika hela koncernen, men den förändrar inte vårt sätt att arbeta. Vi är en av landets största entreprenörer idag, men har kvar det lilla företagets själ med lokal förankring, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Det är vår viktigaste framgångsfaktor och någonting vi värnar, säger Arne Rydberg. För mer information kontakta: Arne Rydberg, koncernchef Sandbäckens E-post: arne.rydberg@sandbackens.se Tel: 070-715 26 83 www.sandbackens.se Sandbäcken Utveckling AB är moderbolaget i företagsgruppen där Sandbäckens Rör i respektive stad ingår som egna bolag. I företagsgruppen ingår även Sandbäcken Sprinkler Mitt AB. Sandbäckens Rör är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Företaget, med huvudkontor i Linköping, har verksamhet i storstadsregionerna och i södra Sverige. Tack vare den starka tillväxten öppnar Sandbäckens löpande nya kontor på många orter. Antalet anställda är drygt 300 och gruppen omsätter närmare 500 miljoner kronor.

Läs mer

Den rörmockande triathleten

Publicerad 2015-06-29

TRIATHLON Det var inte bara Annie Thorén som tävlade på hemmaplan under lördagens VM-tävling, det var även med en rörmockande elitmotionär. Följ länken nedan för att komma till artikeln.

Den rörmockande triathleten

Läs mer

Sandbäckens fortsätter expandera – öppnar nytt bolag i Ronneby

Publicerad 2015-06-29

Sandbäckens fortsätter att expandera och etablerar sig nu i Ronneby. Det innebär att koncernen nu finns på 12 orter i södra och mellersta Sverige. Vd för Ronneby-bolaget blir Sonny Johansson som senast kommer från Imtech där han var filialchef. Sandbäckens räknar med att vara 15 medarbetare i Ronneby till årsskiftet. Sandbäckens har en uttalad tillväxtstrategi och under förra året lyckades företaget öka omsättningen med närmare 40 procent till 428 Mkr samtidigt som man fyrdubblade vinsten. I år räknar man med att nå 550 Mkr i omsättning. – Blekinge är en spännande region där det händer mycket, bland annat de stora satsningar som görs vid flygflottiljen i Ronneby. Ronneby är en strategisk satsning för Sandbäckens och vi räknar med att vara 15 medarbetare här innan årets slut, säger Sonny Johansson, Vd för Sandbäckens Rör i Ronneby AB. Redan när kontoret i Ronneby slår upp portarna efter sommaren räknar man med att vara sju medarbetare. Just nu pågår rekryteringsprocessen. Kraftig expansion Sandbäckens grundades för 20 år sedan i Linköping. Idag finns företaget på 12 orter med drygt 300 medarbetare och drivs som en företagsgrupp där verksamheterna på respektive ort ingår som egna bolag. Koncernen har expanderat kraftigt de senaste åren och etablerat sig på många nya orter. Planen är att fortsätta expandera i samma takt och utöka den geografiska marknaden, men utan att förlora det lilla företagets själ. – Vi är en av landets största entreprenörer idag, men fortfarande har vi kvar det lilla företagets själ med lokal förankring, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Det är vår viktigaste framgångsfaktor och någonting vi värnar, säger Arne Rydberg. För mer information kontakta: Arne Rydberg, koncernchef Sandbäckens E-post: arne.rydberg@sandbackens.se Tel: 013-37 47 88 www.sandbackens.se Sandbäcken Utveckling AB är moderbolaget i företagsgruppen där Sandbäckens Rör i respektive stad ingår som egna bolag. I företagsgruppen ingår även Sandbäckens Sprinkler Mitt AB och Sandbäckens Industri Mitt. Sanbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Företaget är verksamt i Stockholmsregionen, Västra Götaland, Östergötland och Småland samt har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Norrköping, Motala, Uddevalla, Växjö, Jönköping, Vetlanda, Västerås, Nyköping och Ronneby. Antalet anställda är drygt 300 och år 2014 omsatte gruppen drygt 400 miljoner kronor.

Läs mer

Sandbäckens Rör i Nyköping AB

Publicerad 2015-06-17

På grund av ökad orderingång söker Sandbäckens Rör i Nyköping AB nya medarbetare, några års erfarenhet och B körkort är ett krav. Skicka CV till VD thomas.mellberg@sandbackens.se eller ring 0155-455330

Läs mer

Sandbäckens Industri söker nu licenserade svetsare i Västerås för uppdrag inom industri och fjärrvärme.

Publicerad 2015-05-05

Sandbäckens är nyetablerade i Västerås och verkar inom ett område om 20 mils radie, vi söker nu omgående montörer för uppdrag. Arbetet innefattar en stor frihet, men också med ett stort ansvar mot våra kunder samt vara en i gänget vilket speglar andan i företaget. Kvalifikationer: • Licens för svetsarbeten inom rostfritt, svart. • Du ska kunna behärska svetsutrustning såsom TIG, MMA samt GAS. • Vi ser gärna att du har några års Svetserfarenhet i entreprenaduppdrag. • B-körkort. • Kunna arbeta självständigt samt i team vid större entreprenader/uppdrag. Sandbäckens-koncernen omsatte förra året cirka 430 miljoner kronor, en ökning med närmare 40 procent. Ambitionen är att etablera sig på minst tre nya orter under 2015. Sandbäckens grundades för 20 år sedan i Linköping. I dag finns företaget på elva orter med drygt 380 medarbetare och drivs som en företagsgrupp där verksamheterna på respektive ort ingår som egna bolag. – Vi är en av landets största entreprenörer idag, men fortfarande har vi kvar det lilla företagets själ med lokal förankring, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Sandbäckens är verksamt i Stockholmsregionen, Västra Götaland, Östergötland och Småland samt har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Norrköping, Nyköping, Motala, Uddevalla, Växjö, Jönköping, Vetlanda och numera också i Västerås. Kontaktuppgifter vid ansökan: Sandbäckens Industri Att: Magnus Runesson Ånghammargatan 6-8 721 33 Västerås Telefon: 0707-15 27 19 E-post: magnus.runesson@sandbackens.se

Läs mer

Norrköping söker servicemontörer

Publicerad 2015-03-20

Sandbäckens Rör i Norrköping AB söker Servicemontörer - Start omgående Info om tjänsten kontakta Thomas Stjärnborg e-post thomas.stjarnborg@sandbackens.se Tel: 011-470 79 51 Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer. Publicerad: 2015-03-20

Läs mer

Ny VD för Sandbäckens Rör i Linköping AB

Publicerad 2015-03-17

Sandbäckens Rör i Linköping AB får en ny VD Mikael Caesar och kommer från MF rörteknik. Med hans anställning kommer vi stärka vår organisation i Linköping och satsa mer offensivt och ta mer marknadsandelar.

Läs mer

PRESSMEDDELANDE ...

Publicerad 2015-02-25

den 9 mars 2015 Sandbäckens fyrdubblar resultatet och öppnar i Nyköping 2014 blev ett framgångsrikt år för Sandbäckens med en ökad omsättning på närmare 40 procent till ca 425 Mkr och en fyrdubblad vinst jämfört med förra året. Expansionen fortsätter – nu etablerar sig Sandbäckens i Nyköping och räknar med att öppna upp på minst två orter till innan årets slut. – Vi är mycket glada över att ha lyckats öka lönsamheten i den tillväxtfas vi nu befinner oss i. De i särklass viktigaste framgångsfaktorerna är våra dedikerade medarbetare i kombination med snabba beslutsvägar och en stark lokal förankring, säger Arne Rydberg, koncernchef. Rörelseresultat över sex procent Sandbäckens hade ett rörelseresultat (före finansnetto och skatt) på över sex procent under det gångna året, att jämföra med året innan då resultatet låg på drygt två procent. – Drygt sex procent i rörelseresultat är ganska bra i vår bransch. Vi har lyckats växa utan att bygga omkostnader samtidigt som vi har bra lönsamhet i enskilda projekt. Det är tack vare alla våra professionella medarbetare på alla nivåer, säger Arne. Strategisk etablering i Nyköping Förra veckan stod det klart att Sandbäckens öppnar ytterligare en filial i Nyköping. Vd för Nyköpings-filialen är Thomas Mellberg, som senast kommer från Caverion. Inom ett år räknar man med att vara mellan 15 och 20 medarbetare i Nyköping. – Vi finns sedan tidigare i Norrköping och Stockholm så Nyköping är en strategisk etablering som vi har stora förväntningar på, säger Arne. Ny inköpschef Ytterligare en satsning som företaget nyligen gjort är att stärka upp inköpsfunktionen, genom att anställa Magnus Gustafsson. Magnus kommer senast från Radiator. – Genom ett strategiskt och effektivt inköpsarbete har vi ännu bättre förutsättningar att förbättra lönsamheten ytterligare, avslutar Arne. För mer information kontakta: Arne Rydberg, koncernchef Sandbäckens E-post: arne.rydberg@sandbackens.se Tel: 013-37 47 88 www.sandbackens.se

Läs mer

Ny logga

Publicerad 2015-02-18

Sandbäckens fortsätter att utvecklas! Nu med ny profil och logga som uttrycker framtidstro och tillväxt!

Läs mer

Projektledare Sprinkler till Stockholm

Publicerad 2015-02-13

Sandbäckens Sprinkler Mitt AB söker Projektledare Sprinkler till Stockholm Kontakt person Per Herrlin e-post per.herrlin@sandbackens.se Tel: 08-120 64 370 Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer.

jobba hos oss

Läs mer

Servicemontörer, Norrköping

Publicerad 2015-02-11

Sandbäckens Rör i Norrköping AB söker Servicemontörer - Start omgående ! Info om tjänsten kontakta Thomas Stjärnborg e-post thomas.stjarnborg@sandbackens.se Tel: 011-470 79 51 Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer.

jobba hos oss

Läs mer

Ny Inköpschef till Sandbäcken

Publicerad 2015-01-12

Vi är nu klara med rekryteringen av ny Inköpschef till Sandbäcken, en funktion som är oerhört viktig för oss och vår verksamhet. Magnus Gustafsson från Radiator kommer under våren att ersätta Tommy Erixon som slutar sista maj. Magnus kommer att utgå från Karlskrona men finnas på kontoret i Linköping och även övriga kontor utifrån organisationen och verksamhetens behov.

Läs mer

Nya projekt i Göteborg

Publicerad 2014-12-08

Kv Mullvaden I norra delen av Mölndal, ligger kvarteret Mullvaden som ägs och förvaltas av Diligentia. Åtta byggnader, innehållande 266 lägenheter, byggda i början av 70- talet är i behov av stambyte och modernisering. Stambyte med tillhörande arbeten har handlats upp som totalentreprenad och arbeten påbörjas under hösten 2014. Brf Klätterträdet Ny produktion på Kvillebäcken BRF Klätterträdet som består av 81 stycken lägenheter beställare Veidekke Entreprenad AB. Läs mer om:

Projekt i Göteborg

Läs mer

Projektledare Norrköping

Publicerad 2014-11-07

Sandbäckens Rör i Norrköping AB söker Projektledare VS - Start från 1/1 2015 Info om tjänsten kontakta Thomas Stjärnborg e-post thomas.stjarnborg@sandbackens-ror.se Tel: 011-470 79 51 Är du intresserad av tjänsten? Skicka in din ansökan omgående. Vi gör löpande urval och intervjuer.

jobba hos oss

Läs mer

Pressmeddelande

Publicerad 2014-10-30

Håkan Bergqvist, ny delägare och styrelseordförande i Sandbäckens Rör Det går bra för Sandbäckens Rör. Hittills i år har företaget ökat omsättningen med drygt 30 procent och etablerat sig på flera nya orter. Nu tar bolaget in fem nya delägare, bland annat Håkan Bergqvist, tidigare vd och koncernchef för NVS/Imtech Nordic. Ambitionen är att fortsätta expandera för att vara rikstäckande inom fem år. Sandbäckens Rör grundades för 20 år sedan i Linköping. Idag finns företaget på nio orter och drivs som en företagsgrupp där verksamheterna på respektive ort ingår som egna bolag. Nu tar företaget in fem nya delägare; Håkan Bergqvist styrelseordförande, Tom Skarin CFO samt Per Herrlin, Mats Cullbrand, och Torbjörn Carlsson. Tillsammans med de tidigare delägarna, Arne Rydberg koncernchef och Per Rydström, har Sandbäckens Rör nu sju delägare som samtliga är verksamma i bolaget. – Vi bygger vår framgång på att vara det lilla bolaget i den stora koncernen, där vi trots vår storlek fortfarande kan vara snabbfotade. Därför har det alltid varit viktigt för oss att ägarna är verksamma i bolaget. I den tillväxtfas vi befinner oss just nu är den kompetens och erfarenhet vi får genom de nya ägarna mycket värdefull, säger Arne Rydberg, koncernchef. Håkan Bergqvist kommer närmast från NVS/ Imtech Nordic där han varit vd och koncernchef Han har haft en viktig roll i att utveckla Imtech Nordics struktur och affärsverksamheter. Håkan har också de senaste åren arbetat som senior industriell rådgivare och med olika styrelseuppdrag. – Under Håkans ledning har NVS och Imtech Nordic haft en enorm utveckling. Att ha honom ombord, både som delägare och styrelseordförande, känns fantastiskt bra, säger Arne Rydberg. – Det ska bli mycket spännande att få vara del i Sandbäckens Rörs framtida utveckling säger Håkan Bergqvist. Från 400 miljoner till 1 miljard på 5 år Sandbäckens Rör har fått många stora och prestigefulla uppdrag de senaste åren, bland annat kongress och kontorsanläggningen Stockholm Waterfront, Tele-2 Arena och Räddningstjänstens nya brandstation i Linköping. Redan idag är företaget en av landets större och mest välrenommerade entreprenörer. – Enligt Sveriges Byggindustriers senaste konjunkturprognos beräknas bygginvesteringarna öka med 11 procent i år, medan vi ökar tre gånger så mycket. Nu ökar vi takten ytterligare och inom 5 år räknar vi med att ha en omsättning på minst 1 miljard, säger Arne Rydberg. Sandbäcken Utveckling AB är moderbolaget i företagsgruppen där Sandbäckens Rör i respektive stad ingår som egna bolag. I företagsgruppen ingår även WHW Sprinkler AB. Sanbäckens Rör är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Företaget är verksamt i Stockholmsregionen, Västra Götaland, Östergötland och Småland samt har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Norrköping, Motala, Uddevalla, Växjö, Jönköping och Vetlanda. Antalet anställda är 250 och gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor.

Läs mer

Sandbäckens Rör i Vetlanda

Publicerad 2014-10-24

Sandbäckens Rör startar inom kort ett nytt företag i Vetlanda med Torbjörn Carlsson som VD.

Läs mer

Nya projekt för Sandbäckens Rör

Publicerad 2014-10-14

- Vårdboende strandvägen. Motala kommun bygger om till 32 nya vårdlägenheter Sandbäckens Rör utför VS installationerna - Förskolan Blanka Vadstena kommun uppför ett nytt dagis med 5 avdelningar Sandbäckens Rör utför VS installationerna - Vreta gymnasium Landstinget uppför 48 nya elevbostäder Sandbäckens Rör utför VS installationerna - RPR Vadstena Sandbäckens Rör utför installationer för fjärrvärme och kylinstallationer för kommande Rättspsykiatriska regionkliniken i Vadstena.

Läs mer

Sandbäckens Rör fick stor NKS-entreprenad

Publicerad 2014-05-27

Sandbäckens Rör installerar VS och kyla i fas 6 av sjukhusprojektet Nya Karolinska Solna (NKS). Läs mer i VVS Forum. Följ länken nedan för att komma till artikeln.

VVS Forum - Sandbäckens Rör fick stor NKS-entreprenad

Läs mer

Nya pågående projekt i Motala

Publicerad 2014-03-13

Motala Motormuseum Renovering och inredning av befintlig torndel på Motala motormuseum. Beställare: Addera Link Motala AB. Mixum Tillbyggnad av livsmedelindustri. Beställare: MÅBO AB Hamnmagasin Borensberg Ombyggnad av gamla hamnmagasinet till servering, gästhamnsservice och turistbyrå. Beställare: NABAB Bygg AB

Projekt i Motala

Läs mer

Servicemontör, Stockholm

Publicerad 2014-03-03

Sandbäckens Rör i Stockholm AB Söker en erfaren servicemontör - start omgående ! Följ länken nedan för att komma till jobbeskrivningen

Servicemontör, Stockholm

Läs mer

Sandbäckens Rör i Norrköping söker personal

Publicerad 2014-02-12

Just nu söker vi personal i Norrköping. Sandbäckens Rör i Norrköping Söker erfarna Montörer / Lagbasar / Servicemontörer. Kontakt person Thomas Stjärnborg tel: 011-470 79 51, 0707-45 26 41 växel: 011-470 79 50 Publicerad: 2014-02-12

Läs mer

Sandbäckens Rör i Uddevalla

Publicerad 2013-11-22

Sandbäckens startar inom kort ett nytt företag i Uddevalla med Jakob Hagberg som VD och Tommy Lundqvist som projektledare.

Läs mer

Mall of Scandinavia

Publicerad 2013-09-18

Sandbäckens Rör, TKI och Venair har fått VVS-entreprenaderna för Mall of Scandinavia intill Friends Arena i Solna. Läs mer i VVS Forum. Följ länken nedan för att komma till artikeln.

VVS FORUM - De installerar i Skandivaviens största köpcentrum

Läs mer

Vi flyttar till nya lokaler i Stockholm

Publicerad 2013-08-08

Sandbäckens Rör i Stockholm AB och WHW Sprinkler AB flyttar till nya större lokaler. Från och med 16/8 finns vi på Lindetorpsvägen 17, 1tr, 121 63 Johanneshov.

Läs mer

© Copyright 2016 Sandbäckens Rör
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens Rör, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se