Lediga tjänster hos Sandbäckens

​Projektledare sökes till vår nystartade VS-verksamhet i Västerås

Publicerad 2019-01-08

Sandbäckens startade 1993 och genom en strategisk rekryteringsprocess och en offensiv förvärvsstrategi är Sandbäckens idag en av landets ledande leverantörer av rörtekniska tjänster. Koncernen som idag består av 26 affärsdrivande dotterbolag omsatte under 2017 knappt 1 Mdr och antalet medarbetare uppgår till över 750.

Till vår nystartade VS-verksamhet i Västerås söker vi nu en erfaren och driven Projektledare.

Som projektledare hos oss kommer du, tillsammans med vår VD, att bli en viktigaste nyckelperson i utvecklingen av vår projektverksamhet. Eftersom verksamheten är under uppbyggnad kommer du att få stora möjligheter att utvecklas både som person och i din yrkesroll.

Vi söker dig som är en affärs- och kundinriktad problemlösare och som har några års erfarenhet från motsvarande roll, gärna inom bygg- och installationsbranschen.

Som person bör du vara resultatinriktad, ansvarsfull, strukturerad samt ha god ekonomisk kunskap och känna dig trygg i att självständigt driva och genomföra olika typer av projekt. I rollen ingår även att ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och kollegor varför du bör ha en god social förmåga och lätt att skapa relationer.

För att du ska lyckas i ditt uppdrag ser vi gärna att du har examen i energi- eller installationsteknik alternativt likvärdig utbildning. Vi ser att du har dokumenterad projektledarerfarenhet och gärna erfarenhet av förhandling och upphandlingar.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete i en spännande koncern som är under en stark tillväxt och där värdegrunden kännetecknas av vår Sandbäckensanda – baserad på närhet, engagemang och kundnytta.

Låter det intressant? 

Kontakta redan idag Regionchef André Roos, tel 076-000 26 01 för mer information. 
Din ansökan med tillhörande CV skickar du till andre.roos@sandbackens.se. Urval kommer att göras löpande.

 

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies