Lediga tjänster hos Sandbäckens

Vi söker Administratör till affärsområde Sprinkler

Publicerad 2018-05-03

Gillar du ordning och reda och att vara ”spindeln-i-nätet” - då har vi uppdraget för dig! 

Just nu söker vi en Administratör till vårt affärsområde Sprinkler. Att arbeta som administratör hos oss innebär att du blir en viktig knutpunkt i vår dagliga verksamhet.  Tjänsten omfattar, utöver att bistå våra sprinklerbolag med löpande administration, även fakturering, hantering av leverantörsfakturor i Symbrio samt att ha kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. 

Du kommer även att ingå i vårt nätverk för administratörer där du får möjlighet att bidra till att utveckla administrationsområdet inom Sandbäcken-koncernen. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande jobb, gärna från bolag inom bygg- eller installationsbranschen. Är du utbildad eller har ekonomisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta i affärssystem som exempelvis Agresso eller Next är detta en merit.  Din sociala kompetens är också viktig för att du ska lyckas i din roll och trivas hos oss. 

På sandbackens.se hittar du mer Sandbäckens verksamhet och värdegrund. Tjänstens placering är i Stockholm eller Gävle. Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 
Tveka inte att skicka in din ansökan i form av ett CV och personligt brev till Per Herrlin,
e-post: per.herrlin@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande. 

För mer information kontakta
Per Herrlin
Affärsområdeschef
Telefon 070-745 62 20

Se alla våra lediga tjänster 

© Copyright 2016 Sandbäckens
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se