Senaste nytt från Sandbäckens

Sandbäckens rör öppnar bolag i Örebro

Publicerad 2016-06-27

Nu står det klart att Sandbäckens rör etablerar sig i ännu en svensk stad. Direkt efter semestern, i augusti månad, öppnar ett nytt bolag i Örebro. Målsättningen är att bli regionens ledande VS-entreprenör, inom tre års tid.

Två tjänstemän är redan anställda och ett antal montörer är på väg in till koncernen Sandbäckens nyaste bolagstillskott. Redan är ett antal spännande projekt i området hemtagna och väntas komma igång under sensommaren. Koncernchef Arne Rydberg är mycket nöjd med att finnas på plats, just i Örebro.

– Vi ser mycket positivt på hela den expansiva region som Örebro tillhör. Det är mycket på gång, universitetets framväxt och logistiknavet här skapar många möjligheter. Det är med stor glädje vi kliver in på just den här marknaden.

Första gemensamma satsningen

Sandbäckens, som öppnade ett stort antal nya bolag under 2015, har under året ytterligare förstärkts med en ny delägare, Segulah V L. P. Höstens satsning i Örebro blir den första gemensamma för den nya ägarkonstellationen. Sandbäckens har full beläggning inför hösten, i samtliga bolag, och orderingången är mycket bra.

– Vi ser fram mot fler nyetableringar och företagsförvärv i framtiden. Vi satsar hårt och känner oss starka, mycket tack vare vår delägare Segulah V L.P. Marknaden och konjunkturen är med oss, det byggs som aldrig förr och vi bygger hela tiden vårt bolag starkare inför framtiden, avslutar Arne Rydberg.  

För mer information kontakta:

Arne Rydberg, Koncernchef Sandbäckens
E-post: arne.rydberg@sandbackens.se 
Tel: 070-715 26 83

Till nyhetsarkivet >>

© Copyright 2016 Sandbäckens Rör
Sitemap |  Cookies

Huvudkontor: Sandbäckens Rör, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80, Fax: 013- 10 18 28, E-post: info@sandbackens.se