Senaste nytt från Sandbäckens

Sandbäckens utför VS-installationerna åt Skanska vid Malmös nya kontorshus, Epic

Publicerad 2017-12-22

Sandbäckens har erhållit förtroendet att, som totalentreprenör, utföra samtliga VS-installationer när Skanska bygger och utvecklar framtidens kontorsbyggnad, Epic, i centrala Malmö. 

På Universitetsholmen i centrala Malmö bygger Skanska just nu Epic, en kontorsbyggnad med fokus på människans hälsa och välmående. Byggnaden kommer att omfatta cirka 12 000 m2 kontor fördelade på 6 våningar och 2 huskroppar sammankopplade med ett atrium café/butik i entréplan. 

- Jag är stolt över att vi på Sandbäckens, har fått förtroendet att utföra VS-installationerna i samband med byggandet av en ny generations kontorsbyggnad i Malmö. Med Epic lägger Skanska ramarna för ett sundare sätt att leva och arbeta och ha ett hälsotänk som genomsyrar varje del av huset, säger Mattias Göransson, vVD, Sandbäckens Rör i Malmö.

Epic har målet att certifieras enligt den internationella standarden WELL. WELL är en modell för hur man genom design och konstruktionslösningar integrerar hälsa och välmående i arbetsmiljön.  

- Vi på Sandbäckens projekterar VS-installationerna ”in house” vilket vi upplever som en stor fördel då beslutsvägarna blir kortare och effektivare samt att projektledaren får ett tidigare deltagande. Detta medför ett större engagemang och en kostnadseffektiv leverans, säger Magnus Göransson, Projekteringsansvarig, Sandbäckens Rör i Malmö AB

Kontorsfastigheten beräknas stå klar för inflyttning under 2019. 

För mer information kontakta 

Mattias Göransson, vVD, Sandbäckens Rör i Malmö, tfn 070-745 62 80 eller mattias.goransson@sandbackens.se 

eller

Magnus Göransson, Projekteringsansvarig, Sandbäckens Rör i Malmö, tfn 070-745 62 71 eller magnus.goransson@sandbackens.se.

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies