Senaste nytt från Sandbäckens

​Sandbäckens satsar mot att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare, Åsa Wahlström tillträder som Personalchef

Publicerad 2018-01-18

Åsa Wahlström har utsetts till Personalchef inom Sandbäcken-koncernen. Åsa som närmast kommer från motsvarande tjänst inom Stureplansgruppen har även erfarenhet i roller som egen företagare inom bland annat HR och rekrytering och som rekryteringskonsult inom Academic Work.  Åsa har dessutom utvecklat och etablerat kompletta HR-funktioner inom Autotank och nu senast inom Stureplansgruppen. 

- Det är med glädje jag hälsar Åsa välkommen till Sandbäckens. Sandbäckens har på senare tid mycket snabbt vuxit till en koncern med 26 rörelsedrivande dotterbolag och 700 medarbetare.  I vår fortsatta offensiva tillväxtresa är en mycket viktig framgångsfaktor en väl fungerande HR-funktion med uppgift att bland annat uppnå vårt mål att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare, säger Peter Johansson, Koncernchef. 

Åsa har utöver sin breda erfarenhet inom hela HR-området även coachat företagsledare, utvecklat ledningsgrupper samt samordnat arbetsmiljöfrågor. 

- Jag ser verkligen fram emot att börja hos Sandbäckens och få möjlighet att vidareutveckla HR-arbetet tillsammans med medarbetare, chefer och ledning. Jag har jobbat med HR-frågor i snart 15 år och det är både inspirerande och roligt att få arbeta med företagets viktigaste tillgång, våra medarbetare, säger Åsa Wahlström.

Åsa tillträder tjänsten den 18 januari 2018 och kommer att ingå i Sandbäckens koncernledning.

För mer information kontakta 

Peter Johansson , Koncernchef Sandbäckens 

Telefon: 070-538 52 39
E-post: pj@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies