Senaste nytt från Sandbäckens

Lars Svensson tillträder som Verksamhetsutvecklare inom Sandbäckens region Sydöst

Publicerad 2018-07-02

Sandbäckens region Sydöst är en strategisk utvecklingsregion under stark tillväxt. Verksamheten finns idag etablerade med VS-bolag i Vetlanda, Nässjö, Jönköping, Växjö, Ronneby och Mönsterås, Just nu pågår även etableringen av ytterligare ett bolag, denna gång i Kalmar.

För att stärka resurserna ytterligare inom regionen har Lars Svensson utsetts till verksamhetsutvecklare. Lars kommer närmast från rollen som VD för ACE Energi och Klimat AB som nu är en del av Öhmangruppen.

-  Jag är glad över att hälsa Lars varmt välkommen till Sandbäckens. Rollen som verksamhetsutvecklare inom region Sydöst är ny och innebär att Lars kommer att utgöra ett stöd och en extra resurs för respektive VD i arbetet att utveckla sina verksamheter. Jag är helt övertygad om att Lars långa erfarenhet och breda kompetens starkt kommer att bidra till att Sandbäckens tar ytterligare viktiga steg i sin tillväxtresa, säger Torbjörn Carlsson, regionchef Sandbäckens Sydöst.

Lars Svensson tillträder sin tjänst den 1 juli 2018.

I samband med att arbetet intensifierats med att etablera Sandbäckens nya verksamhet i Kalmar har Torbjörn Carlsson utsetts till tillförordnad VD för Sandbäckens Rör i Kalmar AB. Torbjörn kommer att kvarstå som VD för Sandbäckens i Vetlanda AB tillika regionchef för Sandbäckens region Sydöst.

För mer information kontakta

Torbjörn Carlsson
Regionchef, Sandbäckens region Sydös

Telefon: 0383-75 51 03, 070-322 13 00
E-post: torbjorn.carlsson@sandbackens.se

Eller

Mats Åström
Koncernchef

Telefon: 072-050 22 40
E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies