Sandbäckens når viktig milstolpe - passerar 3 miljarder

Sandbäckens, del av Nimlas Group, fortsätter att växa enligt tillväxtstrategin 5-50-500: 5 miljarder i omsättning, 50 nya bolag och 500 miljoner i resultat. Nu har Sandbäckens passerat 3 miljarder i proforma omsättning. Sedan årsskiftet har 7 bolag förvärvats och 1 bolag har startats, och dessa har tillsammans bidragit med god lönsamhet och omsättning till koncernens mål.

-          Jag är stolt över vår utveckling och att vi nu passerar 3 miljarder. Vi är på en fantastisk resa och jag är mycket nöjd över alla medarbetare som bidrar till att Sandbäckens ska bli nästa stora succé i installationsbranschen, säger Christoffer Järkeborn, koncernchef Sandbäckens och vice VD Nimlas Group.

Christoffer fortsätter:

-          ­Vidare är jag extra stolt över alla våra bolag som lyckas växa, öka andel service och att vi också har en mycket fin orderstock trots ett tufft marknadsläge.

Sandbäckens är en koncern som levererar installationer för framtiden. Vi har fler än 1 500 medarbetare i mer än 50 bolag inom VS, el, ventilation, automation, brandsäkerhet, kyla med mera. Vi finns från Malmö i söder till Luleå i norr.

Sandbäckens planerar att växa kraftigt inom alla discipliner under de närmsta åren: 1 miljard inom el, 3 miljarder inom VS och ytterligare 1 miljard inom kyla, ventilation och brandskydd/ sprinkler.  

-          Vi är alltid nyfikna på att träffa nya bolag som vill växa och utveckla sina verksamheter med oss. Tillsammans skapar vi en av Nordens främsta installationskoncerner, säger Christoffer Järkeborn.

Christoffer säger vidare:

-          Vi har en höst att se framemot med fler spännande förvärv och nyheter.

© Copyright 2024 Sandbäckens        SitemapCookies | Integritetspolicy