Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VS- och sprinkleranläggningar. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Bli en Sandbäckare - vi söker fler kollegor!

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

​Sandbäckens Rör i Nyköping växer vidare och behöver förstärkning.

Publicerad 2019-07-01

Sandbäckens Rör i Nyköping är din kompletta VVS-installatör. Hos oss får du hjälp med allt från den enkla installationen till kvalificerade rörinstallationer och projektering. Vår breda kompetens och stora engagemang har gjort att vi fått fler och fler uppdrag. Därför söker vi fler montörer. Hos oss växer du inte bara i din kompetens utan även som person. Vi erbjuder flera möjligheter till personlig utveckling och en attraktiv arbetsmiljö.

Vi ser gärna att du har: 
• har god samarbetsförmåga 
• alltid sätter kunden i fokus
• är ambitiös/engagerad 
• har lätt för att kommunicera
• är lösningsfokuserad
• har några års erfarenhet av entreprenaduppdrag/service
• har B-körkort
• kan arbeta både självständigt och i grupp och är ansvarstagande både mot oss och våra kunder.

Känner du att du vill fortsätta utvecklas eller om du vill jobba i en framgångsrik VVS koncern är Sandbäckens Rör i Nyköping din nästa arbetsplats.

Välkommen med din ansökan till:

Thomas Mellberg / VD 
Telefon: 070-7450320, E-post: thomas.mellberg@sandbackens.se

Roland Wallin / Produktionschef 
Telefon: 070-7450321, E-post:  roland.wallin@sandbackens.se

Växel telefon: 0155-455330

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG