Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VS- och sprinkleranläggningar. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Bli en Sandbäckare - vi söker fler kollegor!

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Sandbäckens Sprinkler Mitt söker Serviceledare och Projektledare

Publicerad 2019-07-10

Till vår verksamhet i Stockholm och Mälardalen söker Projektledare och Serviceledare.
Nu letar vi efter två nya kollegor, en serviceledare och en projektledare, som båda är intresserade av att arbeta med innovativa lösningar i offentliga miljöer.  

Serviceledare – ett sprinklerproffs som älskar att stå i händelsernas centrum. Är du sprinklerproffs med stenkoll på branschen och van vid högt tempo? Bra, för det är precis det du behöver vara för att axla rollen som serviceledare hos oss. Här kommer du att få agera koordinator, se lösningar där andra ser problem och vara ett stöd till sprinklerteknikerna ute hos kunden. Kort och gott – ett riktigt roligt och spännande jobb för dig som älskar känslan av att se snabba resultat och arbeta nära både kunder och kollegor.  När du har blivit varm i kläderna ingår även inslag av ekonomisk planering. Om det inte är din starkaste sida behöver du inte vara orolig – vi hjälper dig och ser till att du blir ett anbudsproffs på nolltid! Slutligen är det ett plus om du har körkort så att du kan ta dig mellan kontoret och våra många kunder runt om i Stockholm och Mälardalen.   

Projektledare – en strateg som kan tänka både ett och två steg längre. Som projektledare kommer du att arbeta med det mesta som serviceledaren gör, fast med projekt som löper över mycket längre tid. Du behöver inte ha lika många sprinklertricks innanför rockärmen som serviceledaren, men vara desto duktigare på att sköta ekonomi och strukturera långsiktiga tidsplaner. Som projektledare blir du spindeln i nätet som får gå på spännande byggmöten, driva projekt från start till mål samt hålla kontinuerlig kontakt med våra sprinklertekniker och förse dem med ritningar och materiel.  Är du teknisk och strategisk men saknar erfarenhet av just sprinklerprojekt? Inga problem! Hos oss behöver du inte vara världsmästare från början. Du har dina erfarna projektledarkollegor att luta dig mot om frågor dyker upp längs vägen.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega? Klicka här för att skicka in din ansökan

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG