Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Vi söker Kalkylatorer till flera av våra bolag

Publicerad 2018-03-15

Arbetet som kalkylator hos oss innebär att du självständigt ansvarar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer även att medverka vid projektplanering och upprätta efterkalkyler samt medverka vid avtalsförhandlingar.  

Vi erbjuder dig 
Du får möjlighet att delta i hela installationsprocessen, från anbud till överlämnande till kund. Du blir också en viktig person i Sandbäckens team, där delegerat ansvar, närhet till beslut och engagemang kännetecknar vår kultur och där vi självklart hjälper och stödjer varandra i det dagliga arbetet. Som kalkylator ingår du även i ett rikstäckande nätverk för kalkylatorer inom Sandbäcken-koncernen.   Erfarenhet och utbildning Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från kalkyleringsarbete inom VS och installation samt erfarenhet från rollen som kalkylator, alternativt som konsult eller konstruktör. Det är en merit om du har arbetat i TenWin eller motsvarande kalkylsystem.   

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är resultatorienterad, välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Som person är du också engagerad, samarbetsvillig och en lagspelare. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig. Vi kan erbjuda dig ett självständigt och stimulerande arbete i ett team där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Då vi söker kalkylatorer till flera av våra bolag kan placeringen diskuteras.
Skicka din ansökan genom ett CV och ett personligt brev redan idag till asa.wahlstrom@sandbackens.se, urval kommer att ske löpande.

För mer information  kontakta 

Åsa Wahlström
HR-chef,
asa.wahlstrom@sandbackens.se eller telefon 070-819 50 28.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG