Jobba hos Sandbäckens

Sandbäckens är en av Sveriges största och mest välrenommerade entreprenörer inom VVS och processinstallation. Vi är det lokala företaget med den stora organisationens fördelar som erbjuder branschens mest kompetenta medarbetare. På Sandbäckens eftersträvar vi en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där våra medarbetare är stolta över att jobba hos oss. 

Delaktighet

Vi verkar i lokala dotterbolag där närhet till beslut och marknader präglar vårt sätt att arbeta. Våra medarbetare är delaktiga och inkluderade i den lokala verksamheten, samtidigt som vi drar fördelar och synergier mellan våra verksamheter på både regional och nationell nivå.  

Företagets viktigaste resurs

Hos oss finns alla möjligheter. Berätta vad du drömmer om, så lovar vi att lyssna på dig! Vi har många medarbetare som vuxit inom Sanbäckens, visa framfötterna och vi är lyhörda för dina önskemål. Hos Sandbäckens är våra medarbetare företagets viktigaste resurs och vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare.

Nedan hittar du exempel på lediga tjänster:

Vi söker Administratör till affärsområde Sprinkler

Publicerad 2018-05-03

Gillar du ordning och reda och att vara ”spindeln-i-nätet” - då har vi uppdraget för dig! 

Just nu söker vi en Administratör till vårt affärsområde Sprinkler. Att arbeta som administratör hos oss innebär att du blir en viktig knutpunkt i vår dagliga verksamhet.  Tjänsten omfattar, utöver att bistå våra sprinklerbolag med löpande administration, även fakturering, hantering av leverantörsfakturor i Symbrio samt att ha kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. 

Du kommer även att ingå i vårt nätverk för administratörer där du får möjlighet att bidra till att utveckla administrationsområdet inom Sandbäcken-koncernen. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande jobb, gärna från bolag inom bygg- eller installationsbranschen. Är du utbildad eller har ekonomisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta i affärssystem som exempelvis Agresso eller Next är detta en merit.  Din sociala kompetens är också viktig för att du ska lyckas i din roll och trivas hos oss. 

På sandbackens.se hittar du mer Sandbäckens verksamhet och värdegrund. Tjänstens placering är i Stockholm eller Gävle. Tillträdet är omgående eller efter överenskommelse. 

Låter det intressant? 
Tveka inte att skicka in din ansökan i form av ett CV och personligt brev till Per Herrlin,
e-post: per.herrlin@sandbackens.se. Urval kommer att ske löpande. 

För mer information kontakta
Per Herrlin
Affärsområdeschef
Telefon 070-745 62 20

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG