Nyheter    |   Jobba hos oss

Fredrik Wintervide, VD Katrineholms Rörproduktion tillsammans med Ingmar Eriksson, VD på Katrineholms Fastighets AB

Publicerad 27 maj 2019

KFAB ställer om från pellets till bergvärme

Katrineholms Rörproduktion har erhållit förtroendet av Katrineholms Fastighets AB att utföra konvertering av värmekällor, från pellets till bergvärme i fem fastigheter inom områdena Bie, Sköldinge Strångsjö och Forssjö. Option finns för ytterligare en fastighet.

Uppdraget som omfattar kompletta bergvärmeinstallationer inkluderar även rivning av befintliga pelletsanläggningar med tillhörande pannor, silos m.m.

- Jag är stolt över förtroendet att få vara en partner i denna typ av projekt där det krävs både hjärna, hjärta och en hel del kunskap för att få till anläggningarna på ett så bra sätt som möjligt för kunden, säger Fredrik Wintervide, VD, Katrineholms Rörproduktion.

Investeringen kommer att bidra till säkrare och mer driftsäkra anläggningar som kräver mindre skötsel. De nya bergvärmepumparna kommer att kopplas upp mot ett överordnat system där övervakning kommer att ske för att säkra en kostnadseffektiv drift.

För mer information kontakta

Fredrik Wintervide, VD
Katrineholms Rörproduktion
e-post: fredrik.wintervide@rorproduktion.se
Telefon: 076-000 26 60

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG