Nyheter    |   Jobba hos oss

Magnus Runesson, Sandbäckens (tv) tillsammans med Fredrik Jansson, Affärsområdeschef Värme, Linde energi (th)

Publicerad 21 nov 2019

Linde energi har tecknat avtal med Sandbäckens

Linde energi har tecknat årsavtal med Sandbäckens Rör i Västerås AB avseende nybyggnad, reparation och underhåll av bolagets fjärrvärmenät.

  - Jag är mycket stolt över det förtroendet som vi har erhållit från Linde energi. Jag ser fram emot vårt samarbete det närmaste året och då få möjlighet att vara med att förvalta de investeringar och utbyggnadsplaner som Linde energi står inför när det gäller fjärrvärme och fjärrkyla, säger Magnus Runesson, Verksamhetsansvarig Fjärrvärme inom Sandbäckens i Västerås. 

Linde energi, som ägs av Lindebergs kommun, levererar idag smarta och hållbara energilösningar, främst i Bergslagen. Företaget har drygt 1 000 fjärrvärmekunder i tätorterna Lindesberg, Vedevåg, Frövi och Guldsmedshyttan. Fjärrvärmen består till största delen av spillvärme, energi som annars skulle gå förlorad, från lokala företag. Linde energi levererar även fjärrkyla och processånga till lokala företag och offentliga verksamheter. 

Avtalet är tecknat på tre år med option på förlängning. 

För mer information kontakta  

Magnus Runesson
Verksamhetsansvarig fjärrvärme  

Sandbäckens Rör i Västerås AB 
E-post: magnus.runesson@sandbackens.se 
Telefon: 0707-15 27 19

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG