Nyheter    |   Jobba hos oss

Sandbäckens Projektchef Johan Svensson väg tillbaka

Publicerad 8 jun 2019

​Lycka till Johan!

Hösten 2018 kraschade Sandbäckens Projektchef Johan Svensson under träning. Vid olyckan fick han en ryggmärgsskada och var från början förlamad. Nu på söndag cyklar han tillsammans med sitt team Halvvättern och vi inom Sandbäckens är grymt imponerade över hans resa tillbaka och önskar dig, Johan, ett stort lycka till! Du är en förebild och vi är stolta över att ha dig som kollega!

Du kan följa Johans tankar och väg mot sitt mål genom länkarna nedan.

I det här avsnittet får du höra Johan berätta om olyckan som höll på att göra honom förlamad, resan på väg tillbaka och hur han ska ta sig till Halvvättern. https://youtu.be/JaSgF78qjso

I det här avsnittet får du ta del om hur träningen inför Halvvättern har gått sedan vi senast träffade honom och hur mycket alla runt omkring har betytt. Vi får även höra flickvännen Madelene och kompisen Patrik prata om känslorna kring olyckan och rehabiliteringen. https://youtu.be/E_AcUqL-MCI

I det här avsnittet möter du Johan bara några dagar innan det är dags för start i Halvvättern. Ett lopp där han för första gången ska cykla förbi platsen där han skadades svårt i höstas. https://youtu.be/sNGBob7KDZE

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG