Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Magnus Forslund (tv) tar över VD rollen för Sandbäckens Rör i Uddevalla efter Jakob Hagberg (th)

Magnus Forslund tillträder som VD för Sandbäckens Rör i Uddevalla AB

Den 1 januari 2021 tillträder Magnus Forslund som VD för Sandbäckens Rör i Uddevalla AB. Magnus efterträder Jakob Hagberg som valt att trappa ner från rollen som VD med tillhörande ansvar för den verksamhet som han har byggt upp från starten 2014.

Magnus Forslund kommer närmast från tjänsten som Projektledare inom Sandbäckens Rör i Uddevalla. Magnus anslöt till Sandbäckens 2015 efter att han startade sin karriär som VVS-montör/lagbas inom Calor, YIT senare Caverion.

- Jag ser fram emot att ta vid efter Jakob och att vi, i Team Uddevalla, får fortsätta vår grymma resa med att vara en av de mest attraktiva samarbetspartners och arbetsgivare i vår region säger Magnus Forslund.  

Jakob Hagberg kommer att kvarstår som Senior Advisor inom Sandbäckens där han initialt valt att vara delaktig vid slutförandet av ett antal projekt samt bistå Magnus i sin nya roll. Jakob kommer även vara tillgänglig inom Sandbäcken-koncernen för att vid behov kunna dela med sig av sin kunskap och erfarenhet att av att genomföra lönsamma projekt och skapa framgångsrika team och verksamheter. 

- Det är med trygg hand och stolthet jag nu väljer att lämna över bolaget till Magnus. Det har varit en fantastiskt spännande resa där jag har haft förmånen att från grunden skapa ett framgångsrikt bolag genom engagerade och mycket duktiga och erfarna medarbetare. Tillsammans har vi genomfört många roliga, intressanta och lönsamma projekt både för oss och för våra kunder. Det ska bli spännande och kul att fortsätta följa bolagets utveckling och jag önskar Magnus och övriga i teamet fortsatt stort lycka till, säger Jakob Hagberg.

Sandbäckens Rör i Uddevalla AB omsätter idag cirka 45 Mkr och sysselsätter runt 25 medarbetare. Bolaget ingår i Sandbäckens geografiska region Väst under ledning av Mats Cullbrand.

 ”Jag vill tacka Jakob för sina insatser och vårt samarbete under många år. Jag värderar högt den vänskap och tillit som skapats mellan oss.  Samtidigt vill jag passa på att hälsa Magnus välkommen i rollen som ny VD. Jag känner mig mycket trygg med att han, tillsammans med teamet i Uddevalla, kommer att fortsätta den framgångsrika utvecklingen i Trestadsområdet”
Mats Cullbrand, Regionchef

För mer information kontakta

Mats Cullbrand
Telefon: 070-715 25 10
E-post: mats.cullbrand@sandbackens.se

Magnus Forslund
Telefon: 070-785 13 65
E-post: magnus.forslund@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies