Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Styrbjörn Wegler ny VD för Sandbäckens Sprinkler Mitt AB

Ny VD Sandbäckens Sprinkler Mitt AB

Styrbjörn Wegler tillträder som VD för Sandbäckens Sprinkler Mitt AB. Per den 1 september 2019 tillträder Styrbjörn Wegler rollen som VD för Sandbäckens Sprinkler Mitt AB. Han efterträder Per Herrlin som kvarstår som affärsområdeschef för Sandbäckens Sprinkler tillika VD för Sandbäckens Sprinkler Väst AB.

- Det är med stort förtroende jag överlämnar VD-rollen till Styrbjörn, som sedan starten varit en av våra delägare i Sandbäckens Sprinkler Mitt. Det ska bli roligt att följa hans och teamets fortsatta resa, säger Per Herrlin, Affärsområdeschef Sandbäckens Sprinkler.

Styrbjörn Wegler är 48 år och har arbetat med sprinklerinstallationer sedan 1995, där han under många år arbetat som projektledare inom bland annat Calor och YIT (idag Caverion).

Sandbäckens Sprinkler Mitt AB är specialiserade på alla typer av sprinklerlösningar, från vattenkälla till fullt fungerande sprinklersystem inom industrier, offentliga lokaler, sjukhus och bostäder. Bolaget, som är etablerat i Stockholm och Norrköping,  omsätter drygt 80 mkr och sysselsätter cirka 55 medarbetare.

För mer information kontakta

Per Herrlin, Affärsområdeschef Sprinkler
e-post per.herrlin@sandbackens.se
Telefon:  070-745 62 20

eller

Styrbjörn Wegler, Tillträdande VD
e-post styrbjorn.wegler@sandbackens.se
Telefon: 070-745 62 21

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies