Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Thomas Stjärnborg (stående) lämnar över stafettpinnen till Robert Eriksson (sittande)

​Robert Eriksson tar över rollen som VD för Sandbäckens Rör i Norrköping

Den 1 september 2020 övertar Robert Eriksson rollen som VD för Sandbäckens Rör i Norrköping AB. Robert efterträder Thomas Stjärnborg som kvarstår inom bolaget som Senior Advisor.

Robert kommer närmast från rollen som vVD och Entreprenadchef inom bolaget. Han anslöt till Sandbäckens genom förvärvet av Rörproduktion Sverige AB där han var delägare men även VD för Rörproduktion i Norrköping AB. 

- Jag avrundar nu en fantastiskt kul resa där vi under mina år som VD har gått från en omsättning på 16 Mkr till 200 Mkr. Jag vill passa på att tacka alla våra kunder och medarbetare för framgången när jag nu stolt och tryggt lämnar över stafettpinnen till Robert, säger Thomas Stjärnborg. 

Robert är ett välkänt namn såväl inom Sandbäckens som på marknaden och inom branschen.  1997 inledde han sin karriär som VS-montör på Sandbäckens i Linköping för att sedan axlade rollen som platsansvarig för Sandbäckens Rörs verksamhet i Norrköping. Han har även hunnit med att driva ett eget VS-företag och varit aktiv i fusionen mellan Sandbäckens Rör i Norrköping AB och Rörproduktion i Norrköping AB som genomfördes vid årsskiftet 2018/19.

- Jag ser ödmjukt fram emot att, tillsammans med våra kunder och teamet här i Norrköping, fortsätta den framgångsrika och lönsamma väg som Thomas lagt grunden för. Nu ska vi ta bolaget till nästa nivå som marknadens mest attraktiva partner och arbetsgivare, säger Robert Eriksson. 

Tillsvidare bibehåller Robert även rollen som Entreprenadchef.

För mer information kontakta

André Roos
Styrelseordförande Sandbäckens Rör i Norrköping AB
Telefon: 076-000 26 01, E-post: andre.roos@sandbackens.se

eller 

Robert Eriksson, Sandbäckens Rör i Norrköping AB
Tel: 011 – 470 79 02 E-post: robert.eriksson@sandbackens.se

Thomas Stjärnborg, Sandbäckens Rör i Norrköping AB
Tel: 011-470 79 51, E-post: thomas.stjärnborg@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies