Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Johanssons VVS är nu en del av Sandbäckens!

Sandbäckens Rör i Bjäre/Halmstad AB och Johanssons VVS är specialister på allt som har med rör, värme, vatten och sanitet att göra i din fastighet.

Vi har kontor i Grevie, Halmstad och Ängelholm men vårt upptagningsområde är större än så.

Oavsett du är är ägare av en bostadsrätt, fristående villa, fritidshus eller äger en kontors- och industribyggnad är vi din självklara lokala VS-installatör. 

Vi är specialiserade på alla former av installationer och service inom värme, vatten och sanitet. Vi kan erbjuder även energismarta lösningar såsom installation av värmepumpar eller andra värmesystem.

Vi har helt enkelt den kapacitet och kunskap som krävs för att dina VS-installationer ska bli både hållbara, driftsäkra, snygga och alltid uppfylla branschens högt ställda krav! 

Inget jobb är för stort eller för litet
- hör av dig så berättar vi på vilket sätt vi kan hjälpa dig!

Närhet, Engagemang och Kundnytta

Att anlita Sandbäckens ger dig som kund en trygg och pålitlig leverantör. Vi är kända för vår "Sandbäckens-anda" som innebär att vi alltid prioriterar och säkerställer en närhet till våra kunder och till våra medarbetare. Närheten ger oss de bästa förutsättningarna för att i våra leveranser kunna bidra med ett starkt engagemang  i syfte att alltid säkerställa bästa, tänkbara kundnytta.  Nöjda kunder gör oss stolta och bidrar till att vi blir ännu bättre!

Kontakta oss

Sandbäckens Rör i Bjäre/Halmstad AB

Järnvägsgatan 9
269 62 Grevie  

Telefon 0431-47 30 30

Halmstad

Karlsrovägen 64
302 41 Halmstad   

Telefon 0431-47 30 32

Ängelholm (fd Johanssons VVS)

Blekingegatan 7
262 43 Ängelholm  

Telefon 0431-884 44

Vi är

Tobias Ålund, VD
Telefon: 0431-47 30 31, 070-785 23 80
Skicka e-post till Tobias »

Dan Ohlsson, Platsansvarig Halmstad
Telefon: 0431-47 30 32, 070-785 23 81
Skicka e-post till Dan »

Stefan Johansson, Platsansvarig, Projektledare
Telefon:070-338 04 88
Skicka e-post till Stefan » 

Din trygghet - vi är certifierade enligt branschens högt ställda krav

Sandbäckens Rör i Bjäre/Halmstad AB är ett auktoriserat företag inom Säkert Vatten. Endast auktoriserade företag kan utföra Säkra Vatteninstallationer och lämna intyg. 

Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionella-spridning, brännskador m.m..  Reglerna ställer höga krav på både såväl installatörer och som produkter. 

Funderar du på ett nytt badrum?

Titta gärna i vår badrumskatalog för inspiration och idéer.

Boka ett möte så hjälper vi dig med smarta materialval utifrån dina behov och budget. 

Självklart installerar våra duktiga och certifierade rörmokaren även dem så att du kan känna dig trygg med att de uppfyller branschens högt ställda krav.

Vi lämnar alltid en komplett offert som du godkänner och erbjuder ROT-avdrag om du uppfyller kraven.

Om oss

Sandbäckens Rör i Bjäre/Halmstad AB etablerades 2015 och har idag kontor i Grevie, Halmstad och Ängelholm. I dag har bolaget vuxit till att omsätta drygt 40 Mkr och sysselsätta 20-25 medarbetare fördelade på våra kontor i Grevie och Halmstad.

Sandbäckens Rör i Bjäre/Halmstad AB ingår i Sandbäckens-koncernens som har 27 starkt lokalt förankrade dotterbolag alla specialiserade inom olika typer av rörtekniska tjänster såsom exempelvis VS, komfortkyla, fjärrvärme, medicinska gaser, sprinkler och andra former av brandskydd vattendimma, gassläck och brandlarm.

Sandbäcken-koncernen omsätter drygt 1,4 Mdr och har cirka 800 medarbetare. Läs mer om Sandbäcken-koncernen på www.sandbackens.se.

Sandbäckens Rör i Bjäre/Halmstad AB

Järnvägsgatan 9
269 62 Grevie  

Telefon 0431-47 30 30

Vi är specialister på allt som har med rör att göra 
i bostäder, fastigheter och fritidshus.