Nyheter    |   Jobba hos oss

 

  Rörmokare i Kalmar

Vi är specialister på badrumsrenoveringar och tvättstugor i hyresfastigheter och villor.

Detta kan vi hjälpa dig med

Vi är specialister på allt som gäller rör, värme, VVS, i kök, badrum och andra våtutrymmen. Vi finns till er tjänst i Kalmar, Nybro och Oskarshamn. Vi har den kapacitet och kunskap som krävs för att med säkerhet kunna leverera hållbart, driftsäkert, snyggt och alltid efter branschens högt ställda krav!

Vi hjälper dig som kund med allt från en läckande toalettstol, byte av en blandare till en totalrenovering av badrum eller tvättstuga. Litet som stort spelar ingen roll, vår passion att hjälpa dig är lika stor för även det minsta uppdraget.  Du får alltid en offert och en tidsplan av oss, som givetvis håller! Är det ett större projekt börjar vi med ett besök hemma hos dig där vi gemensamt går igenom vilka förutsättningar som finns och vilka förväntningar du har.

Närhet, Engagemang och Kundnytta

Att anlita Sandbäckens ger dig som kund en trygg och pålitlig leverantör. Vi är kända för vår "Sandbäckens-anda" som innebär att vi alltid prioriterar och säkerställer en närhet till våra kunder och till våra medarbetare. Närheten ger oss de bästa förutsättningarna för att i våra leveranser kunna bidra med ett starkt engagemang  i syfte att alltid säkerställa bästa, tänkbara kundnytta.  Nöjda kunder gör oss stolta och bidrar till att vi blir ännu bättre!

KALMAR

Franska vägen 5A, 393 56 Kalmar 
E-post: info.kalmar@sandbackens.se

Telefon: 0480-100 72

NYBRO

Storgatan 39, 382 34 Nybro 
E-post: info.kalmar@sandbackens.se

Telefon: 0481-100 72

OSKARSHAMN

Åsavägen 13B, 572 35 Oskarshamn 
E-post: info.kalmar@sandbackens.se

Telefon: 0491-100 72

Vi erbjuder dig

 • Nyinstallation
 • Ombyggnation
 • Felsökning & snabba åtgärder
 • Service & reparationer
 • Försäljning av material
 • Badrum / våtutrymmen
 • Installation av värmepumpar
 • Din trygghet - vi är certifierade enligt branschens högt ställda krav

  Våra medarbetare är certifierade enligt Säkert Vatten och har VVS-certifikat, vilket ger dig som kund en trygghet och försäkran om att vårt utförande sker enligt branschens högt ställda krav.

  Om oss

  Vi erbjuder VS-installationer och VS-service till alla kundsegment, från privatpersoner till stora fastighetsägare, byggbolag och industrin. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig från rådgivning och konstruktion till färdiga installationer vid nybyggnad, ombyggnad och vid hyresgästanpassningar. Vår service omfattar alla typer av serviceåtaganden, från enklare akuta uppdrag till långsiktiga serviceavtal en eller flera fastigheter.  

  Kalmar

  Franska vägen 5A
  393 56 Kalmar

  Telefon: 0480-100 72

  Nybro

  Storgatan 39
  382 34 Nybro

  Telefon: 0481-100 72

  Oskarshamn

  Åsavägen 13B
  572 35 Oskarshamn

  Telefon: 0491-100 72

  Vi är specialister på badrumsrenoveringar och tvättstugor i hyresfastigheter och villor.

  E-post: info.kalmar@sandbackens.se

  © Copyright 2018 Sandbäckens