Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Din rörmokare
i Örebro och Arboga

Vi är specialister på kök- och badrumsrenoveringar, tvättstugor och installation och service av olika värmepumpar.

Även det här kan vi hjälpa dig med

Vi är specialiserade på allt som gäller rör, värme, VVS, i kök, badrum och andra våtutrymmen. Vi har den kapacitet och kunskap som krävs för att det ska bli både hållbart, driftsäkert, snygg och alltid enligt branschens högt ställda krav! 

Ibland kanske det bara handlar om att laga en läckande wc-stol eller byta till ett nytt handfat, ibland renovering av ett helt badrum eller en tvättstuga. Oavsett uppdrag garanterar vi dig ett engagemang utöver det vanliga. 

Är det ett större projekt börjar vi med att komma hem till dig där vi gemensamt går igenom vilka förutsättningar som finns och vilka förväntningar du har.

Sandbäckens Rör i Örebro AB

Gamla vägen 10 A,702 27 Örebro

 
E-post: info.orebro@sandbackens.se

Telefon: 019-761 84 00

Örebro

E-post: info.orebro@sandbackens.se

Telefon: 019-761 84 00

Arboga

E-post: info.orebro@sandbackens.se

Telefon: 019-761 84 00

Närhet, Engagemang och Kundnytta

Att anlita Sandbäckens ger dig som kund en trygg och pålitlig leverantör. Vi är kända för vår "Sandbäckens-anda" som innebär att vi alltid prioriterar och säkerställer en närhet till våra kunder och till våra medarbetare. Närheten ger oss de bästa förutsättningarna för att i våra leveranser kunna bidra med ett starkt engagemang  i syfte att alltid säkerställa bästa, tänkbara kundnytta.  Nöjda kunder gör oss stolta och bidrar till att vi blir ännu bättre!

Vi erbjuder dig

 • Nyinstallation
 • Ombyggnation
 • Felsökning & snabba åtgärder
 • Service & reparationer
 • Försäljning av material
 • Badrum / våtutrymmen
 • Installation av värmepumpar
 • Din trygghet!

  Våra medarbetare är certifierade enligt Säkert Vatten och har VVS-certifikat, vilket ger dig som kund en trygghet och försäkran om att vårt utförande sker enligt branschens högt ställda krav.

  Om oss

  Sandbäckens Rör i Västerås AB är verksamma över hela Mälardalen och utgår i dag i från våra kontor i Västerås och Örebro. 

  Bolaget ingår i Sandbäckens-koncernens som har cirka 30 förankrade dotterbolag alla specialiserade inom olika typer av rörtekniska tjänster såsom exempelvis VS, Komfortkyla, Fjärrvärme, Medicinska gaser, Sprinkler och andra former av brandskydd såsom vattendimma, gassläck och brandlarm. 

  Sandbäcken-koncernen omsätter drygt 1,4 Mdr och har cirka 800 medarbetare. 

  Läs mer om Sandbäcken-koncernen på www.sandbackens.se.

  Vi är specialister på allt som har med rör att göra 
  i bostäder, fastigheter och fritidshus.

  Sandbäckens Rör i Örebro

  019-761 84 00