Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Din rörmokare i Växjö

Stora och små jobb– vi hjälper dig hela vägen

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi är specialiserade på allt som gäller rör, värme, VVS, i kök, badrum och andra våtutrymmen. Vi har den kapacitet och kunskap som krävs för att det ska bli både hållbart, driftsäkert, snygg och alltid enligt branschens högt ställda krav!
Ibland kanske det bara handlar om att laga en läckande wc-stol eller byta till ett nytt handfat, ibland renovering av ett helt badrum eller en tvättstuga. 

Oavsett uppdrag garanterar vi dig ett engagemang utöver det vanliga. Du får alltid en offert och tidplan av oss, som vi sedan självklart håller! Är det ett större projekt börjar vi med att komma hem till dig där vi gemensamt går igenom vilka förutsättningar som finns och vilka förväntningar du har.

Vi utför VS-entreprenader, ombyggnader, ROT-arbeten, installation och service av värmepumpar. Vi erbjuder även VS-service, felsökning och reparationer samt olika former av serviceavtal

Inget uppdrag är 

för stort eller för litet för oss 

- utmana oss gärna!

Närhet, Engagemang och Kundnytta

Att anlita Sandbäckens ger dig som kund en trygg och pålitlig leverantör. Vi är kända för vår "Sandbäckens-anda" som innebär att vi alltid prioriterar och säkerställer en närhet till våra kunder och till våra medarbetare. Närheten ger oss de bästa förutsättningarna för att i våra leveranser kunna bidra med ett starkt engagemang  i syfte att alltid säkerställa bästa, tänkbara kundnytta.  Nöjda kunder gör oss stolta och bidrar till att vi blir ännu bättre!

Tipset

Byte av blandare

Ibland kanske det bara är en packning som behöver bytas, ibland behöver vi se över installationen eller helt enkelt byta kran. Priset kan variera från 1700 kronor inklusive moms och uppåt, allt beroende på modell och funktion. Och priset är komplett och inkluderar även arbete och material.

Spara värme och pengar genom att se till att det inte läcker vatten

Rör, blandare, radiatorer, termostatventiler… ja, egentligen allt som har med vatten att göra, börjar någon gång att läcka. Här kan vi på Sandbäckens göra stor skillnad och se till att du får ett tryggt hem med skön värme hela vintern. Vi kan göra en inventering av ditt värmesystem och kolla upp expansionskärl så de håller rekommenderat tryck. Vi kan också kontrollera eventuella läckage från wc-stolar och blandare samt kontrollera din vattenutkastare. Står den och rinner eller det finns ett mindre läckage ökar risken för att rörinstallationerna fryser under en kall vinter vilket kan orsaka en onödig (och otrevlig) vattenskada.

Håll nere vattenförbrukningen genom att installera en ny wc

Äldre wc-stolar är mindre energisnåla och inte så kostnadseffektiva. Det är vanligt att de läcker och det kan vara svårt att upptäcka om det till exempel sipprar vatten utmed porslinskanten. Även små läckage kan kostar dig stora summor under ett helt år. Att installera en ny wc är därför ofta en smart investering som sänker din vattenförbrukning och därmed sparar dig pengar. Vi hjälper dig också självklart att hitta rätt modell för just dig. Visste du att du exempelvis kan välja sitthöjd utifrån dina egna önskemål? Denna möjlighet är till stor fördel för exempelvis äldre personer.

Funderar du på ett nytt badrum?

Titta gärna i vår badrumskatalog för inspiration och idéer.

Boka ett möte så hjälper vi dig med smarta materialval utifrån dina behov och budget. 

Självklart installerar våra duktiga och certifierade rörmokaren även dem så att du kan känna dig trygg med att de uppfyller branschens högt ställda krav.

Vi lämnar alltid en komplett offert som du godkänner och erbjuder ROT-avdrag om du uppfyller kraven.

Kontakta oss

Sandbäckens Rör i Växjö AB

Hammargatan 6, 352 46 Växjö
E-post: info.vaxjo@sandbackens.se

Telefon: 0470-78 87 30

Kontakt

Pär Liljedahl, VD
Telefon: 0470-78 87 30, 070-740 50 81
Skicka e-post till Pär  »

Stefan Johansson, Produktionschef 
Telefon: 0470-78 87 34, 070-423 33 79
Skicka e-post till Stefan  »

Magnus Eklund, Servicechef 
Skicka e-post till Magnus
Telefon:070- 423 33 76

Stefan Gillsjö, Projektledare
Skicka e-post till Stefan 
Telefon: 070-423 63 81

Åsa Svensson, Administration
Telefon: 0470-78 87 35
Skicka e-post till Åsa »

Din trygghet - vi är certifierade enligt branschens högt ställda krav

Våra medarbetare är certifierade enligt Säkert Vatten och har VVS-certifikat, vilket ger dig som kund en trygghet och försäkran om att vårt utförande sker enligt branschens högt ställda krav.

Vår kunskap – din säkerhet

Med kunskap menar vi att vår personal är utbildade, erfarna och som bolag har vi såklart de certifikat som behövs. Vi har hög kunskap om olika material och vi är säkerhetsmedvetna i allt vi utför. Alla våra medarbetare är certifierade och har god kännedom om branschregler, säker vatteninstallation och den erfarenhet som krävs för ett skickligt utfört hantverk.

Vår kvalité - din garanti

Med kvalitet menar vi att vi är noggranna, lösningsorienterade, effektiva, punktliga och ordningsamma. Kort sagt – vi gör ett bra arbete, vi stökar inte ner och vi håller det vi lovar! Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan är delaktiga hela vägen – från förmöte och rådgivning till installation. Efter varje avslutat uppdrag gör vi också en återkoppling till dig.

Vårt engagemang - din trygghet

Med engagemang menar vi att vi är flexibla och ambitiösa i alla uppdrag. Det ska vara trevligt att ha med oss att göra och därför är vi tillgängliga och lyhörda inför kundernas önskemål. Vi arbetar alltid nära våra kunder och värderar den personliga kontakten högt. Våra medarbetare bidrar alltid med konstruktiva förslag för att snabbt och säkert nå bästa resultat.

Om oss

Sandbäckens Rör i Växjö är en del av Sandbäckens-koncernen. 

Detta innebär att vi kan dra nytta av en stor och samlad erfarenhet inom alla typer av tjänster inom VS, kyla, fjärrvärme och industriella installationer. Samtidigt kan vi, som ett fristående dotterbolag, också anpassa vår verksamhet efter den lokala närhet vi har till våra kunder. 

Vi vet att ett personligt engagemang i alla våra uppdrag leder till goda relationer och bättre utfört arbete.
På Sandbäckens i Växjö betyder orden Kvalitet, Kunskap och Engagemang extra mycket. Det är våra ledord och nedan kan du läsa har vi valt att beskriva vad de betyder för oss. Tveka inte att höra av dig om du har frågor, vill beställa tid eller få en offert på ett projekt.

Sandbäckens Rör i Växjö AB

Hammargatan 6, 352 46 Växjö 
E-post: info.vaxjo@sandbackens.se

Telefon: 0470-78 87 30

Vi är specialister på allt som har med rör att göra 
i bostäder, fastigheter och fritidshus.