Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-10-29

VVS Konstruktör och uppdragsledare sökes till VVS Tjänst Sverige AB med placering i Stockholm

VVS Tjänst Sverige AB är konsultföretaget med stor kompetens som erbjuder tjänster inom energi och komfort. Vårt tjänsteutbud är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, Kyla, Styr & Regler och yttre VA. Nu söker vi en VVS konstruktör till vår nya etablering i Stockholm.

Kvalifikationer

Du har relevant teknisk utbildning med några års erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen samt kunskaper och inom CAD-projektering, med krav på erfarenhet från 3D ritning och Magi CAD. Eftergymnasialutbildning är meriterande. Även erfarenhet inom VVS Kalkyler är meriterande.Du har ett genuint teknikintresse och har också en förståelsekring hur olika system är uppbyggda och fungerar. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och har ett öga för detaljer och kvalitet.B-körkort är ett krav såsom erfarenhet i Magi Cad samt Officepaketet.

Ansvar

Som VVS Konstruktör och uppdragsledare arbetar du framför allt med att ta fram tekniska lösningar. Du gör beskrivningar, ritar och konstruerar i 3D-miljö i Magi/Cad. Fokus ligger både på kund och budget, men också på miljö-och energibesparing. Projekten varierar i storlek, allt från flerbostadshus, skolor och kontor till vårdboende och kommersiella lokaler. En viktig del av arbetet består i att medverka vid projektmöten där du interagerar med kunder och övriga projektdeltagare, tjänsten kräver alltså att du besitter god social kompetens. För oss är alltid kunden i fokus och vi strävar efter att alltid kunna ge en optimal helhetslösning.

Personliga egenskaper

Vi är lagspelare som arbetar både i team och självständigt, men vi stöttar och kompetensutvecklar varandra ständigt och det allra viktigaste – tillsammans har vi kul på jobbet! Du är utåtriktad och noggrann, med en förmåga att arbeta strukturerat med flera parallella projekt. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett flexibelt och självständigt arbete med spännande projekt och utmaningar. Vi har gemensamma aktiviteter, för att skapa teamkänsla. Självklart erbjuder vi en marknadsmässig lön och vill stimulera till sin hälsa genom bland annat en friskvårdspeng.

Du kommer att sitta tillsammans med andra bolag från Sandbäckens koncernen på kontoret i Johanneshov.

Ansvarig:

Sofia Lundborg

VD VVS-tjänst

070-4106780

sofia.lundborg@vvstjanst.net

Sista ansökningsdag: Snarest

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Administration, ekonomi

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies