Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-11-02

Konstruktörer till Umeå, Skellefteå, Sundsvall och Gävle.

Sprintek är specialiserad på konstruktion och projektering av olika typer av brandskydd. Nu söker vi Konstruktörer till Umeå, Skellefteå, Sundsvall och Gävle. Verksamheten erbjuder marknaden kundunika utredningar och inventeringar, kvalitetssäkrade handlingar och ritningar samt övrig dokumentation som alla uppfyller branschens högt ställda krav. Vi finns etablerade i Umeå och Skellefteå och utvidgar nu verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad VVS- eller energiingenjör, eller har motsvarande erfarenhet inom sprinkler- eller VVS-projektering. Det kan även vara aktuellt med sökande som är nyutbildade. Du är en van användare av CAD och god datorvana. Vi ser gärna att du jobbat med Sprinkler och är insatt i relevanta regelverk. Resor i tjänsten förekommer och därför krävs B-körkort.

Ansvar

Som Konstruktör inom Sprinkler arbetar du med installationsritningar, beräkningar samt upprättande av drift- och skötselinstruktioner. Som konstruktör driver du, ihop med kundens organisation, projekteringsarbetet samt håller i kontakter med beställare och deltar vid projekterings- och samordningsmöten. Du planerar ditt arbete och ansvarar för upprätta all dokumentation som tillhör dina projekt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv, har ett stort driv och engagemang samt är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Som Konstruktör hos oss får du bland annat:
Varierande och utmanande arbetsuppgifter.
Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag.
Ingå i ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare.
Vi erbjuder friskvårdspeng för din hälsa.
Vi vill vara ett sammansvetsat gäng som trivs ihop och därför ser till att vi kan träffas utanför jobbet. Det kan vara Gocart, bowling eller en fotbollsmatch bara för att umgås och ha trevligt.

Ansvarig:

Carl Williams

Konstruktör

076-1021927

carl.williams@sprintek.se

Sista ansökningsdag: Snarest

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Bygg och anläggning

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies