Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-10-31

Vi söker Projektledare till Jönköping

Vi söker en driven Projektledare-entreprenad till Sandbäckens Rör i Jönköping AB.  På Sandbäckens Rör i Jönköping kan vi allt inom VS och nu söker vi en Projektledare till vårt glada team. Vi är en arbetsgivare där beslut tas lokalt, vi är nära våra kunder och nära våra medarbetare, precis som i det mindre företaget, det är det som gör oss unika.

Kvalifikationer

Vi tror du har gått en teknisk gymnasieutbildning alternativ en eftergymnasial utbildning inom VVS. Erfarenhet av projektledning är ett stort önskemål och vi ser gärna att du har erfarenhet från att driva projekt.Resor i tjänsten förekommer och därför krävs B-körkort.

Ansvar

Som Projektledare på entreprenad arbetar du med olika storlekar på entreprenader och med olika kunder. Du kommer att självständigt driva projekt men har självklart dina kollegor som stöd. Du kommer att vara mycket ute hos kund och vara ett ansikte utåt.
Du arbetar i och leder stora som små projekt som kräver en hög teknisk kompetens. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Hos oss har du alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens. Inom Sandbäckens utvecklar vi våra Projektledare och har en specifik utbildning för våra Projektledare, men du kommer också att utvecklas genom naturligt samarbete med kompetenta kollegor hos oss.

Dina arbetsuppgifter innebär:

  • Projekt- och projekteringsledning.
  • Samordning och kontroll av installationer.
  • Kalkyl och ekonomistyrning.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och drivande i de arbetsuppgifter du utför. Du tycker om att skapa nya kontakter och se möjligheter till förbättringar. Vidare har du förmågan att jobba självständigt samtidigt som du även har förmågan att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en grupp. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och ödmjuk inför uppgiften och kunden.

Vi erbjuder

Som Projektledare hos oss får du bland annat:

  • Varierande och utmanande arbetsuppgifter.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och möjlighet att få ansluta till Sandbäckens Projektledarutbildning.
  • Ingå i ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Vi erbjuder friskvårdspeng för din hälsa.
  • Vi vill vara ett sammansvetsat gäng som trivs ihop och därför ser till att vi kan träffas utanför jobbet. Det kan vara Gocart, bowling eller en fotbollsmatch bara för att umgås och ha trevligt.

Ansvarig:

Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Projektledare

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies