Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-11-09

Vi växer ytterligare och söker VS-montörer till Lund

På Sandbäckens kan vi allt inom VS och nu söker vi dig som vill vara med i vår framgångsresa. Vi tar stora steg framåt och har en del uppdrag på gång varför vi behöver fler montörer. Vi är en arbetsgivare där beslut tas lokalt, precis som i det mindre företaget, det är det som gör oss unika. Vi jobbar nära våra kunder i allt vi gör. 

Kvalifikationer

VS-montör.Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad.B-körkort.

Ansvar

Som VS-montör hos oss krävs visserligen att du jobbar självständigt och är engagerad men tillsammans blir vi det perfekta teamet som hjälper och stöttar varandra. Som VS-montör på Sandbäckens i Lund arbetar vi inom både service och entreprenad. Det innebär montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. 

Personliga egenskaper

För att arbeta som VS-montör är det bra om du gillar problemlösning då det är något som oftast behövs på våra jobb. Du ska också proaktivt kunna föreslå bra lösningar och möjligheter som kan innebära merförsäljning och en förbättring för kunden. Vi vill självklart att du ska vara en i teamet och därför krävs det även av dig att vara en bra kommunikatör både med oss såsom installatörer, byggare och uppdragsgivare.

Vi erbjuder

Vi vill skapa ett sammansvetsat gäng som trivs ihop och därför ser vi till att träffas utanför jobbet. Det kan vara Gocart, bowling eller en enkel träff efter jobbet. Självklart erbjuder vi marknadsmässig lön och vill stimulera din hälsa genom bland annat en friskvårdspeng.

Ansvarig:

Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Administration, ekonomi

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies