Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-11-01

Vi söker lagbas/ledande VS-montörer till Linköping

På Sandbäckens Rör i Linköping har vi flera roliga projekt på gång. Arbetar du idag som lagbas som är sugen på nya utmaningar eller är en driven VS-montör som vill ta nästa steg i karriären? Vill du vara länken mellan Projektledaren och arbetslaget och se till att vårt arbete blir så bra som möjligt? Då ska du söka till Sandbäckens Rör i Linköping. Vi kan allt inom VS och nu söker vi dig som vill vara med i ett trevligt och sammansvetsat gäng.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som lagbas är du certifierad VS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet som lagbas eller är en driven VS montör och har jobbat några år och vill ta dig an rollen som lagbas. B-körkort är ett krav. 

Ansvar

I rollen som lagbas/VS-montör kommer du att leda ett glatt och sammansvetsat team. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att leda montörerna, vara med på möten och ha en nära kontakt med projektledningen. Du kommer även dokumentera extrajobb (ÄTA-arbeten), egenkontroller, planera jobben och ansvara för beställning av material. 

Personliga egenskaper

För att arbeta som VS-montör är det bra om du gillar problemlösning då det är något som oftast behövs på våra jobb. Du ska också proaktivt kunna föreslå bra lösningar och möjligheter som kan innebära merförsäljning och en förbättring för kunden. Vi vill självklart att du ska vara en i teamet och därför krävs det även av dig att vara en bra kommunikatör både med montörer såsom installatörer, byggare och uppdragsgivare. Du har enkelt för att planera, stötta dina kollegor och är stresstålig.

Vi erbjuder

Vi planerar regelbundet olika typer av gemensamma aktiviteter, för att skapa teamkänsla. Självklart erbjuder vi marknadsmässig lön och vill stimulera din hälsa genom bland annat en friskvårdspeng.

Ansvarig:

Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Bygg och anläggning

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies