Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-11-03

Vi söker Sprinklermontörer/tekniker med placering i Jönköping

Sandbäckens Sprinkler Mitt AB söker Sprinklermontörer/tekniker med placering i Jönköping. Vi har en hel del på gång och behöver utöka vårt arbetslag med en eller flera tekniskt duktiga och ansvarsfulla Sprinklermontörer. Vi är Sprinklerproffs som trivs med vårt jobb. Vi är ett företag där beslut fattas lokalt, precis som i det mindre företaget, det är det som gör oss unika.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller är tekniskt kunnig eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från Sprinkler men så även från vvs eller bygg och anläggning. B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska.

Ansvar

Som Sprinklermontör hos oss innebär det att du kommer att få jobba inom service & mindre entreprenader/ombyggnader eller inom entreprenad med större projekt. Vi jobbar både med service, nybyggnation och renoveringar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och vill ta ansvar. Det är viktigt att du vill utvecklas och lära dig nytt samt att du trivs att samarbeta. För att arbetet ska fungera så värdesätter vi din förmåga att kunna ha bra dialoger både med kunder såsom kollegor. Självklart ska du bidra till vårt fina och trevliga arbetsklimat på ett positivt sätt. 

Vi erbjuder

Som anställd på Sandbäckens Sprinkler Mitt AB kommer du till en arbetsplats med trevligt och glatt arbetsklimat. Vi hjälper varandra om det behövs och jobbar som ett team. Vi erbjuder friskvårdspeng för din hälsa. Vi vill vara ett sammansvetsat gäng som trivs ihop och därför ser till att vi kan träffas utanför jobbet. Det kan vara Gocart, bowling eller en fotbollsmatch bara för att umgås och ha trevligt.

Ansvarig:

Styrbjörn Wegler

VD, Sandbäckens Sprinkler Mitt AB

+46707456221

styrbjorn.wegler@sandbackens.se

Sista ansökningsdag: 2021-12-19

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Bygg och anläggning

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies