Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2021-11-08

Vi söker VS-montörer till region Skåne

På Sandbäckens har vi flera roliga projekt på gång. Vi kan allt inom VS och nu söker vi dig som vill vara med i ett trevligt och sammansvetsat gäng. Vill du vara med oss? Vi har fullt tryck och behöver utöka vårt team därför söker vi nu ansvarsfulla och drivna VS montörer, skicka in din ansökan och bli en av oss. Vi är en arbetsgivare där beslut tas lokalt, precis som i det mindre företaget, det är det som gör oss unika. Vi jobbar nära våra kunder i allt vi gör. 

Kvalifikationer

Certifierad VS-montör.Svetskompetens är meriterande.B-körkortSocial kompetens krävs då du dagligdags kommer att ha kundkontaktSom person är du servicetänkande och kreativ problemlösare.

Ansvar

Som VS-montör hos oss krävs visserligen att du jobbar självständigt och är engagerad men tillsammans blir vi det perfekta teamet som hjälper och stöttar varandra. Som VS-montör på Sandbäckens arbetar vi inom både service och entreprenad. Det innebär montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. 

Personliga egenskaper

För att arbeta som VS-montör är det bra om du gillar problemlösning då det är något som oftast behövs på våra jobb. Du ska också proaktivt kunna föreslå bra lösningar och möjligheter som kan innebära merförsäljning och en förbättring för kunden. Vi vill självklart att du ska vara en i teamet och därför krävs det även av dig att vara en bra kommunikatör både med oss såsom installatörer, byggare och uppdragsgivare.

Vi erbjuder

Vi planerar regelbundet olika typer av gemensamma aktiviteter, för att skapa teamkänsla. Självklart erbjuder vi marknadsmässig lön och vill stimulera din hälsa genom bland annat en friskvårdspeng.

Ansvarig:

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Bygg och anläggning

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies