Nyheter    |   Jobba hos oss

 

2022-05-30

Driven Projektledare till Sandbäckens Sprinkler Mitt AB

Driven Projektledare till Sprinkler Mitt AB. Vi på Sprinkler Mitt är Sprinklerproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en projektledare till spännande uppdrag hos oss. Vi är en arbetsgivare där beslut tas lokalt, precis som i det mindre företaget, det är det som gör oss unika. Vi jobbar nära våra kunder i allt vi gör.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har lämplig utbildning och erfarenhet inom installationsbranschen. Du arbetar idag eller har arbetat som projektledare inom Installationsbranschen eller byggbranschen och har erfarenhet av att driva projekt. Resor i tjänsten förekommer och därför krävs B-körkort.

Ansvar

Som Projektledare på Sprinkler Mitt med placering i Norrköping arbetar du med olika projekt som Industriella projekt eller fastighetsprojekt. Du kommer att självständigt driva projekt men har självklart dina kollegor som stöd. Du kommer att vara mycket ute hos kund och vara ett ansikte utåt.

Du får gärna vara bevandrad i olika digitala hjälpmedel som vi och våra kunder använder. Du tar ansvar, du syns och hörs, du gör avtryck. Hos oss har du alla möjligheter att ytterligare bredda din kompetens. Inom Sandbäckens utvecklar vi våra Projektledare och har en specifik utbildning för våra Projektledare, men du kommer också att utvecklas genom naturligt samarbete med kompetenta kollegor hos oss.

Dina arbetsuppgifter innebär:

  • Projekt- och projekteringsledning.
  • Samordning och kontroll av installationer.
  • Kalkyl- och ekonomistyrning.
  • Kunna upprätta underhållsplaner för kund (planerat underhåll).
  • Kunna upprätta kvalitets- och arbetsmiljödokument.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och drivande i de arbetsuppgifter du utför. Du tycker om att skapa nya kontakter och se möjligheter till förbättringar. Vidare har du förmågan att jobba självständigt samtidigt som du även har förmågan att samarbeta och på ett positivt sätt skapa engagemang i en grupp. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är tydlig i din kommunikation och ödmjuk inför uppgiften och kunden. Du arbetar i och leder stora som små projekt som vilket kräver förmåga att emellanåt varva upp till ett högre tempo.

Vi erbjuder

Som Projektledare på Sprinkler Mitt får du bland annat:

  • Varierande och utmanande arbetsuppgifter.
  • Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar.
  • Ingå i ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Vi erbjuder friskvårdspeng för din hälsa.
  • Vi vill vara ett sammansvetsat gäng som trivs ihop och därför ser till att vi kan träffas utanför jobbet. Det kan vara Gocart, bowling eller en enkel hockeymatch bara för att umgås och ha trevligt.

Ansvarig:

Styrbjörn Wegler

VD, Sandbäckens Sprinkler Mitt AB

0707456221

styrbjorn.wegler@sandbackens.se

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Industri: Projektledare

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies