Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Sandbäckens Brandskydd AB certifierad som Anläggarfirma Vattendimma högtryck

Sandbäckens Brandskydd AB fortsätter sitt intensiva arbete med att skapa en trygg och attraktiv leverantör inom vattendimma, gassläck och brandlarm. Som första företag i Sverige har nu bolaget certifierats enligt de nya riktlinjerna inom installation av vattendimma som instiftades i januari 2020.

Sandbäckens Brandskydd AB har av SBSC certifierats enligt ”Anläggarfirma Vattendimma, högtryck”, enligt SBF 2020:1.  Bolaget, som etablerades vid årsskiftet 2019/2020, var även det första bolaget i Sverige som genom Christer Balkenstig erhållit certifieringen Ingenjör för Vattendimma, högtryck. Bolaget är även certifierade enligt SBSC ”Anläggarfirma Gassläcksystem, enligt SBF 1002:3”.

- Vi fortsätter vårt fokuserade arbete med att skapa en ny och trygg partner som uppfyller branschens höga krav. I och med att vi nu är certifierad anläggarfirma så är vi för tillfället det enda företaget som exempelvis har rätt att utfärda anläggarintyg för vattendimmsystem – högtryck enligt SBF 503:1 säger Niclas Mantinieks, VD Sandbäckens Brandskydd AB.

Sandbäckens Brandskydd AB erbjuder marknaden kundunika brandskydd i form av gassläcksystem, vattendimma och brandlarm anpassade för kritiska miljöer såsom Datacenters, Serverrum, kulturbyggnader etc. Bolaget finns i dag etablerat i Stockholm, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

För mer information kontakta

Niclas Mantinieks, VD 
Sandbäckens Brandskydd AB
E-post:  niclas.mantinieks@sandbackens.se
Telefon: 073-048 75 28

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG

Kontakta oss

Telefon: 013- 37 47 80
Fax: 013- 10 18 28
E-post: info@sandbackens.se

Hitta oss

Huvudkontor Sandbäckens
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping

ALLA KONTOR »

© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies