Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Sandbäckens växer och finns nu även på plats i Karlskrona

Sandbäckens etablerar kontor i Karlskrona

Sandbäckens Rör i Ronneby AB har sedan starten 2015 etablerat sig till att bli en av Blekinges ledande rörföretag med fokus på VS-installationer och VS-service. För att öka närheten och servicen ytterligare till sina kunder tar nu bolaget steget och utökar sin verksamhet genom att etablera ett nytt kontor i Karlskrona.

- Vi har under en längre tid sett en ökad efterfrågan av våra tjänster från framförallt privatpersoner och mindre fastighetsägare i samband med om- och nybyggnad samt felavhjälpande VS-service.  Sedan förra året är vi även Blekinges enda Thermia-certifierade installationsföretag, vilket innebär att närheten och vår tillgänglighet blir allt viktigare. Därför tar vi nu steget och öppnar ett platskontor i Karlskrona, säger Sonny Johansson, VD, Sandbäckens Rör i Ronneby AB.

Sandbäckens är redan på plats i sina nya lokaler på Gullbernavägen 2 i Karlskrona och Sonny tillsammans med sitt team hälsar alla kunder varmt välkomna att kontakta dem på telefon 0455-36 05 40 alternativt via e-post info.karlskrona@sandbackens.se. Vill du veta mer om Sandbäckens Rör i Ronneby AB, klicka här 

För mer information kontakta

Sonny Johansson, VD 
Sandbäckens Rör i Ronneby AB
Telefon: 0457-63 55 41
E-post: sonny.johansson@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies