Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Regionchef Anders Buskas, tv tillsammans med Krister Normann, VD Sandbäckens Rör i Södertälje AB, th

Sandbäckens etablerar nytt VS-bolag i Södertälje – Krister Normann utsedd till VD

Sandbäckens fortsätter följa sin tillväxtplan för 2020 och etablerar ännu ett nytt bolag, Sandbäckens Rör i Södertälje AB.

Sedan tidigare har Sandbäckens varit representerad på VS-marknaden i Södertälje genom sina dotterbolag, Sandbäckens Rör i Stockholm AB och Sandbäckens Rör i Nyköping AB.

- Södertälje är sedan länge en för oss viktig och strategisk marknad där vi sedan en tid tillbaka även ser en tydlig ökad efterfrågan av våra tjänster. Därför är det nu extra glädjande att vi inom kort kommer att kunna erbjuda våra kunder i Södertälje en erfaren och långsiktig samarbetspartner, säger Anders Buskas, chef Sandbäckens region Stockholm. 

Till VD för Sandbäckens nya dotterbolag har Krister Normann utsetts. Krister kommer närmast från Björklunds Rör AB, idag en del av Bravida, där han under många år utvecklat verksamheten i sin roll som VD.

Krister Normann tillträdde per den 3 november 2020 och bolaget kommer att ingå i Sandbäckens geografiska region Stockholm med rapportering till Anders Buskas. 

- Jag ser fram emot att omgående starta rekryteringen av duktiga medarbetare som tillsammans med mig kommer att skapa ett nytt, spännande och attraktivt VS-bolag i Södertälje. Min ambition är att vi från årsskiftet 2020/2021 kommer att vara redo att möta marknaden, säger Krister Normann, VD Sandbäckens Rör i Södertälje AB.

För mer information kontakta 

Anders Buskas, Regionchef Stockholm 
Telefon: 070-520 33 77 
E-post: anders.buskas@sandbackens.se 

Krister Normann, VD Sandbäckens Rör i Södertälje AB 
Telefon: 076-395 09 50 
E-post: krister.normann@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies