Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Sandbäckens startar nytt VS-bolag i Lund, Stefan Johansson utsedd till VD

Sandbäckens har inlett ytterligare en intensiv tillväxtperiod. I dag den 5 oktober etableras ytterligare ett VS-bolag på den svenska installationsmarknaden, Sandbäckens Rör i Lund AB. Till VD för det nystartade bolaget har Stefan Johansson utsetts.

Sandbäckens har inlett ytterligare en intensiv tillväxtperiod. I dag den 5 oktober etableras ytterligare ett VS-bolag på den svenska installationsmarknaden, Sandbäckens Rör i Lund AB. Till VD för det nystartade bolaget har Stefan Johansson utsetts.

- Sandbäcken-koncernen har periodvis under de senaste åren vuxit kraftigt, både genom förvärv och genom organisk tillväxt. Därför valde vi under förra året och inledningsvis under 2020 att fokusera på att utveckla våra befintliga dotterbolag och stödfunktioner i syfte att stå redo när vi nu ska ta nästa steg i vår lönsamma tillväxtresa, säger Mats Åström, Koncernchef.  

Sandbäckens är sedan tidigare etablerad i sydvästra Skåne genom Sandbäckens Rör i Malmö AB. Bolaget etablerades 2015 och har sedan framgångsrikt vuxit under ledning av Berne Göransson och Mattias Göransson som tillträdde som VD i början av 2019. För att ytterligare stärka positionen på marknaden startas nu ett systerbolag, Sandbäckens Rör i Lund AB.  Per den 5 oktober tillträder även Stefan Johansson som VD för det nystartade bolaget Sandbäckens Rör i Lund AB. Stefan kommer närmast från rollen som Projektledare hos Rörmontören Syd i Staffanstorp. Han startade sin karriär som VS-montör tog steget till rollen som Projektledare år 2010 inom dåvarande NVS/Imtech och från 2015 hos Rörmontören Syd.  

- Jag kommer från en riktig rörsläkt, i flera generationer, så jag kan nog säga att jag kan och har en stor och bred erfarenhet från både yrket och branschen. Nu ser jag fram emot att etablera ett nytt och framgångsrikt VS-bolag på marknaden, i nära samarbete med Mattias Göransson och hans team på Sandbäckens Rör i Malmö AB. En förutsättning för att lyckas är att skapa ett vinnande team av duktiga medarbetare och den rekryteringen startar jag omgående, säger Stefan Johansson, VD Sandbäckens Rör i Lund AB.  

Sandbäckens Rör i Lund AB kommer att ingå i Sandbäckens geografiska VS-region Syd, under ledning av regionchef Torbjörn Carlsson. Region Syd omfattar även Sandbäckens VS-bolag i Malmö, Ronneby, Kalmar, Växjö, Vetlanda, Mönsterås, Jönköping och Bjäre/Halmstad.   

- Jag önskar Stefan varmt välkommen till Sandbäckens. Stefan och etableringen av vårt nya bolag är resultatet av vår VD-kampanj som vi genomförde i somras och där vi öppnade dörrarna för erfarna och drivande entreprenörer att starta sitt Sandbäckens-bolag. Nu ser jag fram emot att följa Stefan och hans kommande team i deras utveckling hos oss inom Sandbäckens och jag önskar dem ett stort lycka till, avslutar Mats Åström, Koncernchef.

För mer information kontakta 

Mats Åström, Koncernchef 
Tel: 072-050 22 40 
E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Torbjörn Carlsson, Regionchef 
Tel: 070-322 13 00 
E-post: torbjorn.carlsson@sandbackens.se

Stefan Johansson, Sandbäckens Rör i Lund AB 
Tel: 073- 054 34 41 
E-post: stefan.u.johansson@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies