Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Mats Åström, Koncernchef Sandbäckens, tv tillsammans med Mats Söderkvist, VD Rörbolaget M Söderkvist AB, th

Sandbäckens förvärvar Rörbolaget M Söderkvist AB i Västervik

Sandbäckens fortsätter sin tillväxtresa och stärker nu sin position på ytterligare en strategisk ort genom förvärv av Rörbolaget M Söderkvist AB i Västervik. Avtalet signerades per den 5 oktober 2020.

- Jag ser fram emot att Rörbolaget och våra medarbetare nu kommer att få möjlighet att utvecklas inom Sandbäckens. Rörbolaget kommer att fortsätta vara en lokal, trygg och flexibel VVS-partner här i Västervik, samtidigt som vi får tillgång till ökade resurser och möjligheten att bredda vårt erbjudande på marknaden, säger Mats Söderkvist, VD Rörbolaget.

Rörbolaget M Söderkvist AB grundades 2004 av Mats Söderkvist som tidigare varit verksam inom bolag som Calor Celsius, och BPA såväl i Sverige som i Tyskland. Bolaget har en stark marknadsposition och är i dag en heltäckande VVS-partner till såväl företag som bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Västervik med omnejd. 

- Västervik har under en längre tid varit en intressant tillväxtort för Sandbäckens VS-verksamhet. Därför är jag extra stolt över att nu få hälsa Mats och teamet på Rörbolaget varmt välkomna till Sandbäckens. Jag ser fram emot att följa bolagets fortsatta utveckling inom ramen för Sandbäckens affärsmodell, som ett dotterbolag under ledning av Mats som VD och delägare, säger Mats Åström, Koncernchef, Sandbäckens.

Rörbolaget kommer att ingå i Sandbäckens geografiska VS-region Syd med rapportering till regionchef Torbjörn Carlsson.  Överlåtelsen är beräknad till månadsskiftet november/december 2020.

För mer information kontakta

Mats Åström, Koncernchef Sandbäckens
Tel: 072-050 22 40 E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Mats Söderkvist, VD Rörbolaget M Söderkvist AB
Tel: 070-639 57 96 E-post: mats@rorbolagetvastervik.se

Torbjörn Carlsson, Regionchef Sandbäckens region Syd
Tel: 070-322 13 00 E-post: torbjorn.carlsson@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies