Nyheter    |   Jobba hos oss

 

André Roos, Sandbäckens (tv) tillsammans med Jonas Stenbäck, Trisec (th)

Sandbäckens förvärvar Trisec AB

​Sandbäcken-koncernen fortsätter sin tillväxtresa och stärker sin position i Östergötland med omnejd genom ytterligare ett förvärv - Trisec AB.

Trisec är ett service- och entreprenadföretag som är specialiserade på energieffektiva automationslösningar i fastigheter och industrilokaler.  

Företaget, som har sitt huvudkontor i Norrköping, omsätter cirka 25 mkr och sysselsätter 14 medarbetare. Trisec har en bred kundbas bestående av fastighetsägare, bostadsbolag och industribolag fördelade över stora delar av Östergötland. 

- Jag är glad över att hälsa Jonas Stenbäck tillsammans med medarbetare varmt välkomna till Sandbäckens. Trisec är ett framgångsrikt och spännande företag med hög kompetens och bred erfarenhet av att möta kundernas behov av energismarta lösningar i olika fastighetsmiljöer, säger André Roos, Affärsutvecklingschef, tillika chef Sandbäckens region Öst. 

Trisec AB kommer kvarstå i nuvarande form men som fristående dotterbolag inom Sandbäcken-koncernen, med rapportering till André Roos.  

Avtalet signerades per den 17 november 2020 och övertagandet är planerat till den 1 december 2020. 

För mer information kontakta 

André Roos, Affärsutvecklingschef, regionchef Öst 
Telefon: 076-000 26 01 
E-post: andre.roos@sandbackens.se 

 Jonas Stenbäck, VD 
Telefon: 070- 911 55 34 
E-post: jonas@trisecenergi.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies