Nyheter    |   Jobba hos oss

Hem / OM SANDBÄCKENS / Koncernledning och bolag

Koncernledning

Mats Åström

VD / Koncernchef
Skicka e-post till Mats  

Om Mats

Mats anslöt till Sandbäckens 2017 i rollen som CFO. Året därpå, 2018, tillträdde han som CEO. Han startade sin karriär som sprinklerkonstruktör har arbetat såväl som CFO och CEO inom Teknikkonsultverksamheter. Mats ledarskap och vardag bygger på det mobila kontoret med en aktiv närvaro och delaktighet i de lokala bolagens utveckling och verksamheter. - ”Det är ofta i de spontana mötena med våra medarbetare som jag hittar min främsta inspirationskälla till beslut och utveckling”.

Patrik Kinnunen

CFO
Skicka e-post till Patrik


Ann-Helén Andersson

HR-chef
Skicka e-post till Ann-Helen

Om Ann-Helén

Ann-Helén tillträdde rollen som HR-chef inom Sandbäcken-koncernen under
våren 2019. Hon har en bred kompetens och lång erfarenhet av att utveckla HR-funktioner. Hennes erfarenhet hämtar hon från motsvarande roller i bolag som bland annat Onninen och LeasePlan Sverige.

Magnus Gustafsson

Inköpschef
Skicka e-post till Magnus

Om Magnus

Magnus tillträdde 2015 rollen som Inköpschef inom Sandbäckens. Han har lång och gedigen erfarenhet och har de sista cirka 25 senaste åren jobbat med inköp inom flera rikstäckande installationsbolag exempelvis NVS och Radiator VVS. Magnus, som från starten är ”byggare”,  har även jobbat som egenföretagare samt inom grossistverksamheten.

Per Herrlin

Affärsområdeschef Sprinkler
Skicka e-post till Per

Om Per 

Per anslöt till Sandbäckens 2012 genom att etablera koncernens första sprinklerbolag – Sandbäckens Sprinkler Mitt AB. Affärsområde Sprinkler har vuxit och omfattar idag ytterligare fyra bolag verksamma inom sprinkler, gassläck, vattendimma och brandlarm. Per har tidigare erfarenhet från bolag som Calor (Sprinkler) och YIT (Sprinkler).

Anders Buskas

Regionchef Stockholm

Om Anders
Anders kom till Sandbäckens i slutet av 2016 då han tillträdde som VD för Sandbäckens Rör i Stockholm AB tillika vice VD för Sandbäcken-koncernen.  Han kom då närmast från Caverion där han varit chef för bolagets region Stockholm. Sandbäckens region Stockholm omfattar utöver Sandbäckens Rör i Stockholm AB även bolagen Sandbäckens Rör i Visby AB och Sandbäckens Medicinska Gaser AB

Skicka e-post till Anders

André Roos

Regionchef Öst /Affärsutvecklingschef
Skicka e-post till André

Om André

André anslöt 2018 till Sandbäckens genom förvärvet av Rörproduktion Sverige AB med tillhörande dotterbolag. André startade Rörproduktion 2010 och under sin tid som VD växte koncernen från 4 till drygt 150 medarbetare. André har även tidigare erfarenhet från rollen som Filialchef från ett rikstäckande bolag inom branschen.

Torbjörn Carlsson

Regionchef Syd
Skicka e-post till Torbjörn

Om Torbjörn 

Torbjörn var en av sju branschkollegor som förvärvade Sandbäckens 2014. Han har en gedigen erfarenhet från branschen där han bland annat under 12 år var filialchef på NVS/Imtech i Vetlanda och därefter även haft rollen som Regionchef under sju år. I dag är Torbjörn VD för Sandbäckens Rör i Vetlanda tillika Regionchef för region Syd.

Mats Cullbrand

Regionchef Väst tillika Kvalitetschef inom Sandbäcken-koncernen
Skicka e-post till Mats

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies