Nyheter    |   Jobba hos oss

Fr v Joakim Söderen Arbetsledare Cardie Bygg och höger Mathias Lennartsson VD, Cardie Bygg. I mitten Sami Lahtinen, Sandbäckens.

Publicerad 30 jan 2020

Sandbäckens levererar VS-installationerna vid ombyggnaden av Vintrosahemmet i Örebro

Sandbäckens har erhållit uppdraget att leverera ett komplett VS-paket i samband med renoveringen och ombyggnaden av äldreboendet Vintrosahemmet i Örebro.

- Vårt uppdrag omfattar en total ombyggnad av VS-installationerna i boendets samtliga badrum och kök och lokaler. Vi kommer även att göra en översyn av byggnadernas värmesystem för att säkerställa ett bra inomhusklimat och energieffektiv värmeanläggning i äldreboendet, säger Sami Lahtinen, Sandbäckens.

Sandbäckens uppdragsgivare är Cardie Bygg AB och arbetet beräknas vara färdigställt i början av 2021.

Vintrosahemmet är ett vård- och omsorgsboende som ligger cirka 2 mil utanför Örebro. Hemmet omfattar 34 lägenheter fördelade på fyra avdelningar där tre avdelningar är inriktade på demens och en avdelning för somatiskt sjuka hyresgäster.

  

För mer information kontakta

Sami Lahtinen, Sandbäckens
Telefon:  070-725 59 67
E-post: sami.lahtinen@sandbackens.se

Eller

André Roos, Sandbäckens
Telefon: 076-000 26 01
E-post: andre.roos@sandbackens.se

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG