Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Sandbäckens öppnar upp dörrarna för att etablera fler bolag

Sandbäcken-koncernen har de senaste åren haft en stark tillväxt. Omsättningen har på kort tid fördubblats och antalet affärsdrivande dotterbolag uppgår idag till 26 bolag. Alla med stark lokal förankring på marknaden. Nu öppnar koncernen återigen upp dörrarna och erbjuder fler erfarna och affärsdrivande entreprenörer möjligheten att etablera lokala Sandbäckens-bolag.

Under våren 2019 genomförde Sandbäckens sin första kampanj, i syfte att etablera nya verksamheter genom rekrytering av framtida VD:ar. Kampanjen togs emot mycket positivt och nu öppnar Sandbäckens upp dörrarna upp igen. 

- Inom Sandbäckens har vi en unik affärsmodell med lokala bolag och delägarskap. Vår tillväxtstrategi bygger på förvärv men även på att hitta rätt person och entreprenör, redo att bygga ett lokalt Sandbäckens med hjälp av sin kompetens, sitt nätverk och sin drivkraft. Genom vår årliga kampanj vill vi erbjuda fler duktiga ledare och entreprenörer att vara med och ta Sandbäckens till nästa nivå, säger Mats Åström, Koncernchef.

Kampanjen, som kommer att vara tillgänglig fram till sista augusti, vänder sig till affärsdrivna entreprenörer med stark drivkraft för att skapa framgångsrika och lönsamma VS- eller sprinklerverksamheter. 

Processen för att bli Sandbäckens nästa VD består av fem steg som omfattar såväl intervjuer, tester som möten med bland annat representanter från Sandbäckens styrelse och koncernledning.

- Att bygga en framgångsrik verksamhet och bolag inom Sandbäckens kräver ett modernt och innovativt entreprenörskap och ledarskap. Dessa egenskaper är viktiga hos de personer vi söker och vårt bidrag är att erbjuda en plattform med affärsmässigt stöd inom områden som inte är en del av de enskilda bolagets kärnverksamhet, säger Mats Åström.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara VD inom Sandbäckens och hur du gör för att skicka in din intresseanmälan.

För mer information kontakta

Mats Åström, Koncernchef
Telefon: 072-050 22 40
E-post: mats.astrom@sandbackens.se

Ann-Helén Andersson, HR-chef
Telefon: 076-133 32 50
E-post: ann-helen.andersson@sandbackens.se

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies