Nyheter    |   Jobba hos oss

 

Illustration: Arkitektbyrån Arkcon

​Sandbäckens utför sprinklerinstallationer

Sandbäckens Sprinkler Väst AB har erhållit förtroendet av Peab att utföra sprinklerinstallationerna i samband med att det internationella bilelektroniksäkerhetsbolaget Veoneer investerar i en ny produktionsanläggning i Vårgårda.

- Vi är mycket stolta över förtroendet att, som totalentreprenör, få leverera en sprinkleranläggning i Veoneers nya produktionsanläggning. Anläggningen kommer att omfatta dels en kontorsdel och dels en produktionslokal för framtida produktion av bland annat kameror och radar för aktiv säkerhet i bilar, säger Per Herrlin, Affärsområdeschef, Sandbäckens Sprinkler.

Den nya produktionsanläggningen kommer att bli cirka 12.000 m2 stor och uppförs i två våningsplan, där produktionslokalen uppförs i ett plan medan kontorsdelen uppförs i två våningar. Den nya produktionsanläggningen kommer även att anslutas till den befintliga verkstads- och kontorsbyggnaden genom tre passager.

Henrik Lundström är utsedd till Sandbäckens projektledare och projekteringsarbetet har inletts. Installationerna beräknas starta under våren 2019 och den nya produktionsanläggningen beräknas stå färdig under våren 2020.

För mer information kontakta

Per Herrlin,  Affärsområdeschef, Sandbäckens Sprinkler
e-post: per.herrlin@sandbackens.se
Tel: 070-745 62 20

Eller

Henrik Lundström Projektledare, Sandbäckens Sprinkler Väst AB
e-post: Henrik.lundstrom@sandbackens.se
Telefon: 070-745 61 52

Kontakta oss

Telefon: 010-557 20 30
E-post: info@sandbackens.se

Huvudkontor
Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping


© Copyright 2018 Sandbäckens        SitemapCookies