Nyheter    |   Jobba hos oss

Sandbäckens Rör i Västerås AB och Nordikon har tecknat ett partneringavtal avseende VVS-installationerna i samband med ombyggnaden av den 18 000 kvadratmeter stora byggnaden.

Publicerad 21 nov 2019

Sandbäckens utför VVS-installationerna vid ombyggnaden av Byggnad 357 i Västerås

Sandbäckens Rör i Västerås AB och Nordikon har tecknat ett partneringavtal avseende VVS-installationerna i samband med ombyggnaden av Byggnad 357 i Västerås.

Kungsleden driver ett stort spännande omvandlingsprojekt på Finnslätten i Västerås. En del av detta omvandlingsprojekt är byggnad 357 där Sandbäckens Rör i Västerås AB och Nordikon har tecknat ett partneringavtal avseende VVS-installationerna i samband med ombyggnaden av den 18 000 kvadratmeter stora byggnaden.

- Vi är mycket stolta över förtroendet att som partner till Nordikon få leverera samtliga VVS-installationer när byggnaden nu ska anpassas och moderniseras till bland annat kontor, personalutrymmen och laboratorium för tillverkningsindustrin, säger Daniel Johansson, VD, Sandbäckens Rör i Västerås AB. 

I Sandbäckens uppdrag ingår bland annat projektering, konstruktion och installation av värme, vatten, sanitet, kyla och medicinska gaser.  Den första hyresgästanpassningen är för SGS DNA (Scandinavian Gene Synthesis), som i dag bedriver sin verksamhet i Köping men har blivit trångbodda och har fattat beslutet att flytta till Västerås. Produkterna som SGS DNA tillverkar används för att spåra infektionssjukdomar och diagnosticera cancersjukdomar. Tillverkningsproceduren ställer mycket höga krav på renhet och ombyggnaden innefattar även att säkerställa ultrarent vatten och ren luft till dom trycksatta laboratoriedelarna. I SGS:s 2800 kvm stora lokal ingår dessutom kontors- och personalutrymmen.  

För mer information kontakta 

Daniel Johansson
VD

Sandbäckens Rör i Västerås AB
E-post: daniel.johansson@sandbackens.se
Telefon: 073-068 42 58

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG