Sofia Lundborg, VD VVS Tjänst Sverige AB

"Jag kom in i Sandbäckens koncernen i samband med förvärvet av min dåvarande koncern Rörproduktion Sverige AB. Valet var därför egentligen inte direkt i mina händer, men med facit i hand är jag otroligt glad att man inom Sandbäckens valde att förvärva Rörproduktion koncernen. 

Har man gått i tankarna att driva ett eget bolag någon gång, inom Sandbäckens får man chansen. Här får man verkligen gör sin egen grej samtidigt att man som VD kan dra nytta av att ha en större koncern i ryggen. 

Det är lite som att vara sitt eget lilla bolag, trots att man ändå har känslan och vetskapen om att man tillhör ett storbolag. Det känns tryggt och skapar stabilitet att kunna ta stöd från koncernens ”backoffice funktioner”, samtidigt som man ändå kan till stora delar kan påverka hur sitt eget lilla bolag ska byggas och drivas. 

Det roligaste med att vara VD är definitivt friheten att vara med och driva något själv. Att bygga och skapa något efter sina egna och teamets förutsättningar och styrkor. Att ta sig an den utmaningen är otroligt kul och spännande. Jag har verkligen fått chansen att växa in i rollen som VD och det tycker jag känns tryggt." 


Tips från mig till dig som är intresserad av att bli en Sandbäckare: 
Vågar man inte  - så vinner man inget!