Sonny Johansson, VD Sandbäckens Rör i Ronneby AB

"Jag valde Sandbäckens för att jag såg detta som världens möjlighet att dels utvecklas som människa/ledare. Men även får vara med att bygga upp något från grunden som vi gjorde i Ronneby. Efter 5 år så kan jag säga att jag verkligen inte ångrar att jag hoppade på Tåget!! 

En av de största fördelarna med att vara VD inom Sandbäckens är att det inte är toppstyrt. Man leder sitt eget bolag så som man vill inom de ramar som finns så klart. Lokala affärer, lokala kontakter och det lokala engagemanget är oerhört kul!!  Och dessa kompletteras av de enorma muskler och kompetens som finns inom koncernen som man kan ta hjälpa av och bolla med! 

Det roligaste med att vara VD är att ingen dag är den andra lik. Man ställs ständigt inför nya utmaningar och det är ju de vi drivs av och utvecklas av!! Höjdpunkterna är ju även Sandbäckens VD-möten där man träffar alla andra VD och utbyta erfarenhet!"


Hälsning från mig till dig som är intresserad av att bli en "Sandbäckare"

Sandbäckens Andan!!  Hoppa på och får uppleva denna Sandbäckens anda och driv som finns inom Sandbäckens! Jag och garanterat resten av alla VD ställer upp och hjälper nya VD framåt med tips och idéer!