Lediga tjänster hos Sandbäckens

Vi söker ytterligare en Business Controller till vårt team

Publicerad 2019-01-16

För att stödja Sandbäckens fortsatta utveckling och öka framåtdriften behöver verksamheten förstärkas på koncernnivå med ytterligare en Business Controller. Rollen innebär ett tydligt operationellt och verksamhetsnära fokus. Du arbetar nära dotterbolagen och stödjer de affärsdrivande enheterna och affärsansvariga parterna inom dessa. 

Som Business Controller på Sandbäckens kommer en av dina viktigaste arbetsuppgifter vara att bedöma möjligheter och risk i de projekt och avtal som dotterbolagen åtar sig. Du bistår med ekonomistyrning, prognosunderlag, budgetframtagning och analyser. 

Du följer upp projektprognoserna och värderar aktuella projekt inför årsboksluten. Vidare coachar och utvecklar Business Controllern dotterbolagens vd:ar i ekonomiska frågor och besöker frekvent de kontor denne har ansvar för. I rollen ingår även en del administrativa uppgifter samt affärssystemarbete. 

I rollen rapporterar du till CFO. Som Business Controller på Sandbäckens erbjuds du en spännande och viktig roll nära affären. Koncernen växer snabbt och kännetecknas av en öppen, varm och välkomnande företagskultur. Lämplig placeringsort för detta uppdrag är Stockholm eller Linköping. 

Kvalifikationer 
• Erfarenhet från liknande roll i tjänsteföretag 
• Förmåga att hantera och bedöma verksamheter där affärsmodellen bygger på projekt, debiteringsgrader och timmar 
• Bakgrund inom installation, bygg eller industri 
• Goda kunskaper inom Excel 
• Civilekonom eller motsvarande ekonomiutbildning på högskolenivå 

Kompetenser 
• Nytänkande och kreativ  
• Duktig på att analysera och lösa problem  
• God drivkraft och uthållighet  
• Engagerad  
• Van att planera och organisera 
• Duktig på att coacha och utveckla andra 
• Kommunikativ och tydlig 

Den rekryteringen sker i samarbete med K2search.  För mer information kontakta Jessica Leion, 076- 620 29 89 jessica.leion@k2search.se eller Torbjörn Malmström, 070- 28 73 600 torbjorn.malmstrom@k2search.se på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan snarast då vi behandlar dessa löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se.

Referenser - pågående arbeten hos Sandbäckens just nu.

Partnering vid VS-entreprenad

Kalmars nya psykiatrilokaler

Som totalentreprenör i ett partneringsavtal utför Sandbäckens VS-installationerna i samband med fas 2 i byggandet av Kalmars nya psykiatrilokaler. Uppdraget omfattar samtliga installationer inom VS och medicinska gaser i den nya byggnaden.

Serviceavtal av fjärrvärmeanläggningar

Mälardalens Energi & Miljö

Västra Mälardalens Energi och Miljö (VME) har tecknat årsavtal med Sandbäckens avseende nybyggnad och underhåll av fjärrvärmekulvertar. Avtalet är ett av flera årsavtal som Sandbäckens har med energibolag i framförallt mellansverige. 

Strategiskt samarbetsavtal

Ny- och ombyggnader i Nacka

NCC och Sandbäckens har tecknat har tecknat ett långsiktigt strategiskt samarbetsavtal i samband om- och nybyggnation av fjorton projekt avseende skolor, förskolor och idrottshallar i Nacka kommun. Sandbäckens uppdrag är att projektera och leverera kompletta VS- och sprinklerpaket i samband med projekten.

Komplett sprinkleranläggning

Torp Köpcentrum, Uddevalla

Som totalentreprenör levererar Sandbäckens Sprinkler en komplett sprinkleranläggning I Torp Köpcentrum i Uddevalla. Uppdraget omfattar även en bassäng och pumpcentral med tillhörande pumpar dimensionerat till det totalt cirka 60 000 m2 stora köpcentret. 

Huvudkontor: Sandbäckens, Sunnorpsgatan 6, 582 73 Linköping 
Telefon: 013- 37 47 80      Fax: 013- 10 18 28       E-post: info@sandbackens.se

© Copyright 2018 Sandbäckens        Sitemap      Cookies

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

TRYGGHET - AUKTORISERAT / CERTIFIERAT VS- OCH SPRINKLERFÖRETAG